USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

У Луцьку стежитимуть за тим, аби підлітки не каталися на велосипедах на меморіалі

7 Вересня 2021 12:27
У Луцьку посилять нагляд за меморіалом, аби підлітки не їздили там на самокатах, скейтах чи велосипедах, що призводить до руйнування гранітного покриття.

Луцький міський голова Ігор Поліщук під час оперативної наради зазначив, що є багато скарг від мешканців міста про те, що на меморіалі – біля Вічного вогню і стели – підлітки їздять на скейтах, самокатах чи велосипедах.

«Прошу посилити патрулювання і патрульну поліцію, і муніципальну варту. По-перше, це недопустимо з морально-етичного погляду. По-друге, ми витрачаємо кошти на те, щоб облицьовувати гранітом цей монумент, звичайно, постійне катання на таких засобах його псує і знищує, а ми знову витрачаємо кошти з бюджету. Необхідно пояснити батькам, діти яких там катаються на всіх цих засобах, що це – недопустимо. В нас є інші місця в місті, де можна кататися на велосипедах чи скейтах», – сказав він.

Нагадаємо, заборонити проведення будь-якого дозвілля на Меморіалі вічної слави в Луцьку в непристосованих для цього місцях пропонувала раніше лучанка Аліса Котюн. Вона звертала увагу на те, що щодня центральний обеліск меморіалу використовують як спортивний майданчик для велосипедистів і скейтерів.

Ольга ШЕРШЕНЬ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Віктор Показати IP 7 Вересня 2021 13:03
А з парковкою там уже розібралися?
Петро до Віктор Показати IP 7 Вересня 2021 19:24
Заважають паркувальникам "контори", машини царапають
Лучанин Показати IP 7 Вересня 2021 13:06
А ще таке відбувається в центрі на пам"ятнику Лесі Українці та на сходах Драмтеатру...
Кдава Показати IP 7 Вересня 2021 13:43
Там реальна небезпека для життя та здоров'я . Плитка з обеліску обвалюється - якщо з такої вишини впаде на дурну голову це миттева смерть.
Ага ага до Кдава Показати IP 7 Вересня 2021 14:32
А винною буде або міська рада, або поліція, або Україна. Але ніколи!!! ніколи не батьки тих на скейтах і велосипедах.
Лучанка Показати IP 7 Вересня 2021 14:48
Нарешті! Сама декілька разів виставляла фотографіх цього безладу. Деякі лучани не розуміють що таке Меморіал Слави. Це не місце для відпочинку молоді, це місце пам'яті за загиблими у Другій Світовій війні. Якщо батьки цих спортсменів не проти, то нехай їх дітлахи підуть пострибають на могилах своїх бабусь та дідусів. Це інше?
прохожий Показати IP 7 Вересня 2021 19:23
для початку зробіть нормальний скейт парк і тоді виставляйте притензії. парк що в сіті парку це посміховисько. для початку хай по 1000грн і більше штрафують недо мамочок з маленькими дітьми котрі бігають під колесами парку......
До лучанки Показати IP 7 Вересня 2021 20:19
Там шо похороненні учасники ато шо там не можна гуляти?
Небайдужа до До лучанки Показати IP 7 Вересня 2021 22:28
Гуляти- це не стрибати по плитах біля Вічного вогню і не влаштовувати пікніки біля стел з іменами загиблих у дні трагічних подій. Якщо Вам особисто не зрозуміло, що Меморіал це не місце для спортивних змагань, то це вже клініка... До речі, там, на Меморіалі, метрів з 10 від Вічного вогню, похований Василь Мойсей-один з Небесной Сотні, якщо Вам цей факт невідомий.
До небайдужої Показати IP 8 Вересня 2021 20:00
Поясніть мені з якої політичної доцільності там похований Василь Моисей , якщо там не захоронений жоден учасник АТО а їх уже визнано офіційно більше 5 (пяти) тисяч

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus