USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку створили комісію, яка виявлятиме незаконне будівництво

24 Вересня 2020 14:20
В обласному центрі Волині створили комісію, яка запобігатиме та виявлятиме незаконне будівництво.

Про це йшлося під час позачергового засідання виконавчого комітету міської ради 24 вересня.

Так, комісією з питань виявлення та запобігання незаконного будівництва буде здійснюватись:

- з'ясування достовірності даних, наведених у повідомленні про початок виконання підготовчих робіт, повідомленні про початок виконання будівельних робіт, декларації про готовність об’єкта до експлуатації, протягом трьох місяців з дня подання зазначених документів;

- виявлення фактів самочинного будівництва об'єктів;

- розгляд звернень фізичних чи юридичних осіб про порушення суб'єктами містобудування вимог законодавства у сфері містобудівної діяльності;

- розгляд вимог правоохоронних органів про проведення перевірок про порушення суб'єктами містобудування вимог законодавства у сфері містобудівної діяльності.

До складу новоствореної комісії увійшли: заступник міського голови, голова комісії Костянтин Петрочук, в.о. начальника відділу контролю за благоустроєм та санітарним станом міста департаменту муніципальної варти Тетяна Головій, головний спеціаліст, юрист управління земельних ресурсів Олександр Загоруйко, начальник управління з питань праці Назарій Ігнатчук, заступник начальника відділу державного архітектурно-будівельного контролю Сергій Літвицький, заступник начальника відділу превенції Луцького відділу поліції ГУ НП України у Волинській області, майор поліції (за згодою) Віталій Маковський, головний спеціаліст, юрист управління містобудування та архітектури Валентин Хаймик.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 24 Вересня 2020 15:05
Телефон залиште,є дані про не законне будівництво!!! Терміново!
777 Показати IP 24 Вересня 2020 15:30
Насмешили.... Из за леса выезжает конная комиссия...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus