USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Луцьку вандали обірвали кабелі та понищили ліхтарі в «Дубовому гаю». Фото

9 Квітня 2021 17:34
Нещодавно було проведено реконструкцію парку «Дубовий гай», де виклали бруківкою доріжки, встановили лавочки, смітники, зроблено освітлення та дитячий майданчик. Цей парк є улюбленою зоною відпочинку місцевих мешканців.

8 квітня виявлено, що частину світлових опор зірвано, обірвані кабеля та самі ліхтарі, пошкодженні лавки, багато сміття у річці, сумнівні компанії там почали розпивати алкоголь, на що скаржаться мешканці, повідомляє Департамент муніципальної варти міськради.

Зважаючи на звернення громадян та депутата Євгена Ткачука, департамент муніципальної варти розпочинає роботу в парку «Дубовий гай».

Інспектори «Група Швидкого Реагування» будуть здійснювати відпрацювання та об’їзд території парку з метою дотримання правил благоустрою міста, паркування на зелених зонах, контролю за розведенням вогнищ.

Читати ще: Луцькому депутату вдалося об'єднати жителів округу для подвійної перемоги в проекті «Бюджет участі»

Також муніципали обстежели територію та передали в роботу документи для проєктування встановлення камер відеонагляду з метою запобігання актів вандалізму, пошкодження комунального майна та хуліганських дій в «Дубовому Гаї».

Встановлення відеокамер вплине на збереження комунального майна в парку та безпеці громадян, які відвідують його у вечірню пору доби, а також камери мають стати завадою для осіб, які поширюють наркотичні засоби, роблячи відповідні «закладки» на території.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Анонім Показати IP 9 Квітня 2021 20:30
Да на гпз збл ця шпана
Анонім Показати IP 9 Квітня 2021 20:54
Ще тиждень тому кабелі висіли.
Додік Показати IP 9 Квітня 2021 21:50
Там постійно бухають чмошніки. А Поліщук на презентації проекту парку казав, що буде відеонагляд і чергування поліцаїв. І взагалі, мікрорайон ЛПЗ перенасичений рогатими... ПС. А парк справді гарненький облаштували.
Влад до Додік Показати IP 10 Квітня 2021 09:15
Да, парк гарно зробили
Місцева Показати IP 11 Квітня 2021 21:24
Навіщо писати брехню, про пошкоджені лавки? Гуляла там 04.04. і сміття (той білий таз) в Жидувці вже було, не зважаючи на те що напередодні річку чистив депутат... І того ж дня мною був помічений обірвани кабель. В статті вказано, що пошкодження сталися 08.04. Сьогодні 11.04 пішла глянути на побиті лавки. І яке ж було моє здивування... Нові, красиві лавки виялися цілі. А п'яниці там завжди засідають і це факт. А зараз , ввечері , дивлюся з вікна і в Дубках є освітлення. То навіщо ж писати неправдиву інформацію?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus