USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Луцьку відновлюватимуть потужності водозаборів

26 Червня 2019 21:49
Додаткові кошти на відновлення потужностей Дубнівського, Гнідавського та Омелянівського водозаборів передбачать у рамках змін до програми підтримки КП «Луцькводоканал».

Про це йшлося під час пленарного засідання 58-ї сесії Луцької міськради 26 червня.

Депутати підтримали зміни до програми підтримки КП «Луцькводоканал» на 2019 рік.

Зміни передбачають кошти на відновлення водозаборів у місті. Так, на початку року з залученням спеціалізованої експертної організації підприємство здійснило обстеження всіх свердловин, які забезпечують Луцьк водою. На основі експертного звіту визначили низку першочергових заходів, які потрібно здійснити підприємству, щоб надалі була можливість повноцінного забезпечення лучан питною водою. Зокрема, розглядають питання щодо буріння п’яти нових свердловин для того, щоб відновити баланс надходження води.

Відповідно до підтриманих змін до програми, на відновлення потужностей Дубнівського, Гнідавського та Омелянівського водозаборів, зниженої внаслідок тривалої, інтенсивної експлуатації цьогоріч передбачать 3,5 мільйона гривень.

Зауважимо, кошти на відновлення потужності водозаборів для КП «Луцькводоканал» передбачили у рамках змін до міського бюджету.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus