USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Луцьку поліція ловитиме водіїв, які не платять за парковку?

18 Травня 2017 15:35
Звітуючи про роботу комунального підприємства «АвтоПаркСервіс», директор підприємства Сергій Денисенко зауважив, що водії відмовляються платити, тому потрібна допомога поліцейських. Окрім цього, підприємство планує збільшити дохід в 2017-му році в 10 разів.

Про це йшлося під час постійної комісії Луцької міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів 18-го травня.

На початку звіту, Сергій Денисенко розповів, що прийшов на посаду в 2017-му році. Каже, великим плюсом назвав те, що підприємство не було збитковим.

«У нас в штаті 12 людей, двоє з них в АТО, ситуація не найкраща, але стабільна. Торік ми мали прибуток 20 тисяч гривень, цього року плануємо мати прибуток 250 тисяч гривень. Це завдяки тому, що будемо розширювати паркувальні місця, зокрема хочемо розробити схему стоянок для автомобілів таксі, що даватиме дохід. Проблема лише в тому, що люди неадекватно реагують, що це платні місця зокрема на вулиці Карпенка-Карого та інших. Тому треба залучати муніципалів та поліцію, аби вони складали адмінпротоколи, бо в нас такого повноваження немає», - розповів Сергій Денисенко.

Із цього приводу член комісії Олександр Кравченко зауважив, що жодного прибутку підприємство не буде мати, якщо поліція не виконуватиме свою роботу.

«Якщо людину не будуть штрафувати, то жодного прибутку не буде, тому, я вважаю, наше головне завдання – притягнення порушників до відповідальності, треба складати на них адмінпротокол. Відповідно, є друге питання, чому поліція ігнорує виклики керівника юридичної установи», - зауважив Кравченко.

Відтак, учасники засідання домовилися повторно зустрітися 24-го травня разом із патрульною поліцією.

До слова, комунальне підприємство «АвтоПаркСервіс» зараз судиться із власником евакуатора, який дав машину в оренду, але та була у неробочому стані, півроку простояла марно. Зауважимо, що евакуатор зареєстрований в сервісному центрі МВС 17 вересня 2016 року на ресторатора і підприємця Пащенка Володимира Митрофановича.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Роман Показати IP 18 Травня 2017 15:51
На спеціально обладнаних парковках, де отримувач оплати несе відповідальність хоча б за щось - платити логічно. На Карпенка-Карого (дорога загального користування) я вже заплатив у вигляді дорожного збору, коли залив паливо в бак. Чек з заправної станції зберігаю.
Лучанин до Роман Показати IP 18 Травня 2017 17:57
Паркомат є, знак правильний є, які питання? Ваші бажання не означає, що так і має бути. Нічого не порушено згідно постанови "Про затвердження Правил паркування транспортних засобів". Почитайте, там все роз'яснено, і там є як майданчик для паркування, те, про що ви казали, так і частина дороги, і це легально. Можете не платити, але штрафи дорожче вийдуть...
Добрий Показати IP 19 Травня 2017 09:32
Понаставляють машини поперек дороги, що навiть два авто не може розминутися, а там же й бензовози курсують. Наводити порядок i штрафувати.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus