USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У Луцьку виділять більше 4 млн на пільговий проїзд

26 Вересня 2018 11:42
4 мільйони 200 тисяч гривень компенсують за пільговий проїзд Луцькому підприємству електротранспорту.

Про це йшлося 26 вересня під час засідання сесії міської ради.

Під час обговорення змін до бюджету депутат Павло Данильчук, наголосив, що 4 мільйони 200 тисяч – це велика сума на відшкодування пільг Луцькому підприємству електротранспорту

«Це велика проблема, і питання про відшкодування пільг ЛПЕ піднімається на кожній комісії. Чому залишається високий коефіцієнт при розрахунку. Відповідно, коли прийняли рішення про підвищення вартості проїзду, міська рада стала платити більше», - зазначив Павло Данильчук.

Своєю чергою, перший заступник міського голови Григорій Недопад пояснив, що сума збільшується через те, що піднялася заробітна плата. Також він погодився, що коефіцієнт розрахунку потрібно переглядати.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
????? Показати IP 26 Вересня 2018 12:07
"сума збільшується через те, що піднялася заробітна плата" А ЯКЕ ЦЕ МАЄ відношення до компенсації проїзду пільговиків ?.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus