USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку – західноукраїнська конференція з підвищення енергоефективності

17 Жовтня 2018 14:08
Волинська, Закарпатська та Івано-Франківська – три області в країні на 100% отримали номінації на газ від НАК «Нафтогаз», адже всі теплопостачальні підприємства виконали умови розрахунків згідно урядової постанови.

Про це стало відомо 17 жовтня під час конференції з питань підвищення енергетичної ефективності підприємств та установ західного регіону

Перший заступник голови правління НАК «Нафтогаз України» Сергій Перелома зазначив, що такий захід – важлива подія для розвитку та удосконалення процесів з енергоефективності.

«Таке спілкування найдоцільніше взагалі організовувати в травні – після опалювального сезону, бо завжди до нового потрібно готуватися по закінченню попереднього», - зазначив перший заступник.
«Саме у західному регіоні найбільш відчутна щоденна робота і можна побачити хороші досягнення у підвищенні енергоефективності. В нас є три області, підприємства яких отримали на 100% номінації на поточний місяць і, сподіваюсь, так і буде і на наступний місяць. Це Волинська, Закарпатська і Івано-Франківська область», - зазначив Сергій Перелома.
Про впровадження заходів енергетичної ефективності в місті Луцьку розповів перший заступник Луцького міського голови Григорій Недопад. «В цьому році дуже відчутний результат співпраці із Європейським банком реконструкції і розвитку: замінено мережі, котли, зроблено переключення по деяких котельнях на твердопаливні і альтернативні види палива. Також реалізовано два проекти – НЕФКО-1 і НЕФКО-2, а зараз вже втілюється НЕФКО-3. Після реалізації останнього буде орієнтовно 40 повністю модернізованих об’єктів комунальної власності. Мова йде не тільки про заміну вікон та дверей, а буде заміна і котлів, і опалення і всього іншого», - зауважив Григорій Недопад.
Голова Волинської обласної державної адміністрації Олександр Савченко похвалився, що Волинь активно і ефективно співпрацює із своїми сусідами, що дозволяє брати участь і в програмі НЕФКО та інших корисних проектах. Разом з тим губернатор наголосив, що в ході підготовки до опалювального сезону не виникло претензій до жодного з волинських міст.
Регіональна конференція з питань підвищення рівня енергетичної ефективності підприємств та установ має на меті відслідкувати зміни у застосуванні нових підходів до енергозбереження, використання потенціалу міжнародних кредитних фінансових установ та стан готовності теплопостачальних підприємств західного регіону до опалювального сезону.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus