USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку завершують капітальний ремонт у дитячій бібліотеці

4 Червня 2019 13:42
У Луцьку завершують роботи з капітального ремонту та оновлення Центральної бібліотеки для дітей.

Про це повідомив радник Луцького міського голови Ігор Поліщук.

«Бібліотека уже змінила свій зовнішній вигляд й отримала новий утеплений фасад, на стадії завершення й внутрішні роботи.

Зараз будівельники повністю змінюють підлогу, ремонтують стіни та встановлюють потужну вентиляцію. Усі роботи обіцяють завершити до 30 липня поточного року. Уже зараз для потреб культурної установи закуплено нові меблі та обладнання», – зазначає посадовець.

Також Ігор Поліщук розповів, що оновлена бібліотека має робочу назву «ДіМ (дорослим і малим)» й буде не просто читальним залом й книгозбірнею. На базі бібліотеки планують створити студію з багатьма напрямками для естетичного, творчого й всестороннього розвитку дітей та можливістю батькам разом з дітьми приємно й з користю проводити час.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Богдан Сташинський Показати IP 4 Червня 2019 14:14
Полiщук браво !!! Ще треба поробити тротуари у дворi Грушевського 1, та тротуарне покриття вiд бiблiотеки до вокзалу з обох бокiв.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus