USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Луцьку змінили порядок проїзду до цвинтаря

7 Вересня 2016 10:44
Припинити неконтрольований проїзд транспорту на територію цвинтаря у Гаразджі вирішили у виконкомі.

Про це йшлося під час засідання виконавчого комітету Луцької міськради 7 вересня.

Директор спецкомбінату КПО Василь Цетнар повідомив, що Луцький спецкомбінат, розглянувши звернення громадської організації сімей загиблих учасників АТО «Надія» про заборону в’їзду транспорту на територію кладовища, пропонує внести зміни до відповідного рішення виконавчого комітету Луцької міської ради.

«В’їзд транспорту на територію кладовища міста заборонений. У випадках проведення робіт з облаштування, демонтажу, монтажу намогильних споруд, замощення декоративною плиткою, встановлення огорожі в’їзд транспорту дозволяється на підставі договору-замовлення встановленого зразка та оплати за надані послуги.

Дозволити в’їзд транспорту на територію кладовища міста протягом 30-ти днів напередодні Великодніх свят у зв’язку з інтенсивним прибиранням місць поховань.

Право на безперешкодний проїзд на територію кладовища має спеціальний автокатафальний транспортний засіб, а також супроводжуючий його транспорт виконавців послуг, які уклали договори про надання ритуальних послуг з ритуальною службою м. Луцька, інваліди (при наявності посвідчення), люди поважного віку, що мають порушення опорно-рухового апарату», - йдеться у проекті рішення, що має на меті впорядкувати доступ автотранспорту до цвинтаря у селі Гаразджа.

Члени виконкому підтримали проект рішення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 22
Громада Показати IP 7 Вересня 2016 10:59
Хайби їх поховали в кінці цвинтаря, то я подивилася би як вони пішки туди ходили. Корчать з себе патріотів. А до того їм було всеодно? Інші поховані люди ніхто для них? З людьми живими ще потрібно радитись.
Будинок вчителя до Громада Показати IP 7 Вересня 2016 18:24
Знаю, що не всі сім'ї загиблих є членами цієї организації "Надія".
Укроп Показати IP 7 Вересня 2016 12:33
Щось закруто залупилися горе патріоти. Всі місцяни повинні мати незручності бо вони шоу розігрують. Мали змогу бачити і чути що робили 24 серпня на кладовищі. Трагіфарс та й годі.
Андрей Воронов Показати IP 7 Вересня 2016 12:38
Идиоты, как пенсионеры будут ходить, раньше их дети/внуки на машине могли привезти, а сейчас что пешком валить более 2 км!? Пусть идут в ж*пу, ездили и будем ездить, если что назовемся «активистами» — им все можно.
Активістка до Андрей Воронов Показати IP 7 Вересня 2016 17:39
Б*дло! ти пройдись поки тебе не повезли.!
Босс до Активістка Показати IP 8 Вересня 2016 17:59
Ти чого людину ображаєш? Ходи собі, поки ноги не поломали, а старі люди не можуть!
лучанка Показати IP 7 Вересня 2016 12:58
В них діти поховані на початку кладовища, а в кого в кінці, як туди дістатися батькам, родичам,людям похилого віку??? Та ще й потрібно нести якийсь інструмент для роботи. Серед них є багато інвалідів, які хочуть просто провідати могили своїх близьких. Чим завинили прості люди перед їхніми рідними???
Лучанка Показати IP 7 Вересня 2016 13:10
В*їзд транспорту можна зробити не з центральної сторони, а дальше через інші ворота. І зняти цим всі проблеми. Не всі можуть дійти пішки, є люди яких треба довезти. І для цього не обов*язково обіжати тих, хто загинув і похований на центральній алеї.
Сергій Показати IP 7 Вересня 2016 13:11
Хай зроблять ще один заїзд з другої сторони кладовища щоб розгрузити центральну частину (там де поховані герої АТО). А про хворих людей та про людей похилого віку справді ніхто не подумав.з патріотів.
Ольга до Сергій Показати IP 7 Вересня 2016 17:45
Видно що ви були там дуже давно! на кладовищі вже давно 2 вїзди і 3 зупинки робить маршрутка!!!!!!!!!!!! яка ходить кожні 20 хвилин! можна підняти ж...у раз чи 2 рази на рік і пройтись!!!!! поки не вас повезли?
лучанка до Ольги до Ольга Показати IP 8 Вересня 2016 00:48
напевно у вас там ніхто не похований. Якщо ви відвідуєте кладовище 1 чи 2 на рік. А в нас там аж 6 поховань і всі у різних місцях і навідуємо ми їх набагато частіше , ніж ви висловлюєтесь. І як би пройшлись так як нам прийдеться в різні кінці ви міркували б зовсім по іншому. А вїзди є , але вони чомусь завжди закриті крім центрального.
укр Показати IP 7 Вересня 2016 13:18
а народ прав Коля знову перелякався
Юзік Показати IP 7 Вересня 2016 13:24
Як ,можна,не рахуватись з людьми!!!!! Чому не винесли це питання на обговорення в соціальних мережах? Схаменіться!!!! Всі "круті " побрали місця при в"їзді,а як людям дойти в найдальші сектори? Зробіть перепустки!!!!! зробіть заїзди в других воротах!!!! Невже,немає альтернативи ? СК*ТИ!!!!!!!
Іван Показати IP 7 Вересня 2016 13:40
Щоб таке розводити і нервувати громадськість, краще алею героїв зробили б на стоянці перед міськрадою. Щоб кожен день дивились їм в очі. Хоча а афганістан коля їх не посилав. Депутати зовсім подуріли.
м Показати IP 7 Вересня 2016 13:56
Цирк. Все ж було нормально. Подивимось тепер що буде робитися на стоянці біля в"їзду.
uftuu Показати IP 7 Вересня 2016 14:13
Правильно зробили, ато ганяють як не нормальні по тому кладовищі. вже і випадок був такий, шо в памятник врізався якийсь "водій".
Хлоп Показати IP 7 Вересня 2016 15:12
"У випадках проведення робіт з облаштування, демонтажу, монтажу намогильних споруд, замощення декоративною плиткою, встановлення огорожі в’їзд транспорту дозволяється на підставі договору-замовлення встановленого зразка та оплати за надані послуги." А якщо людина сама своїми силами хоче встановити памятник??? то їй що плиту в руках нести? а яким чином тз заважають? скільки їздив на кладовище, так всі водії ведуть себе адекватно.
Василь Показати IP 7 Вересня 2016 19:04
От самі собі і зробили повагу до своїх же ж героїв! Не знаю як слава, а прокляття вже повним ходом лунають.
Люда (мама загиблого до Василь Показати IP 7 Вересня 2016 21:15
Я проти такого рішення.
Лучанка Показати IP 8 Вересня 2016 11:03
Давно пора зробити заборону на пересування транспортом по кладовищі,це моя думка.Назвіть країну,де люди на транспорті роз'ізджають по "могилах"? А людям з "потребами" ,проблем не буде використати автомобіль.Жахають коментарі про "щоб вас поховали,або щоб вам місце підготували",де людяність,виховання,мораль про любов до ближнього? З свого досвіду скажу: ганяють на авто ,по кладовищі,здорові,молоді люди,які на зауваження щоб зменшили швидкість,бо ми були з дітками,показали серед.палець/це ті що не можуть про йтися/.А на рахунок алеї,я особисто схиляю голову,перед ними і їхніми рідними,тому що мої сини живі ...,,,
Лучанка Показати IP 8 Вересня 2016 15:37
Не траба було хоронити людей на дорозі,тепер інших зробили крайніми
не байдужа Показати IP 8 Вересня 2016 18:55
Зараз там всі ворота і центральні, і не центральні закриті на замки, ввійти можна тільки через невеличкий прохід. А на рахунок того що впускають тільки транспорт який встановлює пам'ятники то це правда але за окрему плату, 45 грн. То ж нехай Романюк задумається який там бізнес

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus