USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.85 9.95

У Луцьку змінили рух маршруток № 9, 10 та 25

28 Грудня 2021 15:31
У Луцьку дещо змінили три міські маршрути. Відповідні зміни ухвали члени міськвиконкому під час засідання 28 грудня.

Серед ухвалених змін – вимога щодо залучення до перевезень нових тролейбусів та автобусів з великою пасажиромісткістю. Також внесені зміни до мережі автобусних маршрутів загального користування.

Автобусний маршрут №9 «Теремнівська – Межова (КХП)» пролягатиме у прямому та зворотному напрямках такими вулицями:Теремнівська, Рівненська, Відродження, Молоді, Соборності, Перемоги, Василя Мойсея, Винниченка, Словацького, Богдана Хмельницького (Глушець, Паркова), Данила Галицького, Гнідавська, Станіславського, Бенделіані, Дружби Народів, Окружна, Мамсурова, Ранкова, Валерії Новодворської, Корольова, Полонківська, Межова (місця міжзмінного відстою на вул. Теремнівській та вул. Межовій (КХП)).

Маршрут №10 «Карбишева (Академія рекреаційних технологій і права) – Потебні» теж зазнав змін. Шлях за маршрутом у прямому напрямку пролягатиме такими проспектами та вулицями: Карбишева, Конякіна, Гордіюк, Соборності, Перемоги, Василя Мойсея, Винниченка, Богдана Хмельницького, Гнідавська, Станіславського, Бенделіані, Дружби Народів, Грабовського, Потебні.

У зворотному напрямку: Потебні, Грабовського, Дружби Народів, Бенделіані, Станіславського, Гнідавська, Данила Галицького, Ковельська, Глушець, Паркова, Волі, Рівненська, Відродження, Молоді, Соборності, Гордіюк, Конякіна, Карбишева (місця міжзмінного відстою на вул. Карбишева (Академія рекреаційних технологій і права) та вул. Потебні.

Автобусний маршрут №25 «с. Великий Омеляник – Дубнівська» у прямому та зворотному напрямках пролягатиме так: с. Великий Омеляник, Володимирська, Червоного Хреста, Ковельська, Глушець, Паркова (Словацького, Богдана Хмельницького), Винниченка, Василя Мойсея, Перемоги, Соборності, Молоді, Відродження, Рівненська, М19, Дубнівська (місця міжзмінного відстою у с. Великий Омеляник та вул. Дубнівській).

Нагадаємо, у Луцьку більше не буде маршруту №29.

Юлія МАЛЄЄВА
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Сергій Показати IP 28 Грудня 2021 17:14
Як ці "реформатори" остогидли! Залиште в спокої вже ту Володимирську, скільки можна знущатись над жителями цього району?! З наявного транспорту залишився 25 маршрут і 12 тролейбус. Просто жах :(
Лана до Сергій Показати IP 28 Грудня 2021 21:42
30 і 251 вже що не їздять?
Ганна до Лана Показати IP 29 Грудня 2021 08:15
Ну тепер добратись елементарно на Рівненську по Волі немає чим. Саме безглузде рішення влади 30 на маршуті всього 2 автобуси. А 251 це взагалі приміський транспорт, тому за новими правилами про скорочення к-ті зупинок він зупинятись на більшості з них не буде. І 30 і 251 всі через Дубнівську їдуть, так якого чорта тепер і 25 туди ж.
Міськзрада до Лана Показати IP 29 Грудня 2021 08:23
Поки їздять, але обіцяю, що скоро оптимізуємо!!!
123 Показати IP 28 Грудня 2021 17:21
Крутять як циган сонцем, а краще не стае...
Смл Показати IP 29 Грудня 2021 11:34
На ветеранів вул. Немає, Мазепи вул. Немає, по Липинського вул. Немає, Чорновола вул. Немає, клима савура вул. Немає маршруті Тому що там багато людей живуть а маршруті немає У Львові маленька дорога маршрут руху є і там де багато людей живуть тоже є маршруті а в Луцьку шо?
джем Показати IP 29 Грудня 2021 12:04
Колись щоб доїхати з Забороля до Луцька або навпаки, потрібно було добиратись через автостанцію номер 2 що на Львівській, оце я розумію не зручність. А те що у вас жителі МКБ, це лише невелика не приємність.
Користувач Показати IP 1 Січня 2022 12:43
Ви сповна розуму, шановні?! Чим з МКС людям добиратись ??? Може запропонуєте послуги з доставки простолюду своїми люкс-класовими автівками???
Микита Показати IP 2 Січня 2022 22:00
Нарешті по об'їздній є чим їхати, людям не було чим нормально добиратись Супер

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus