USD 39.60 39.92
  • USD 39.60 39.92
  • EUR 39.75 40.10
  • PLN 9.90 10.12

У Маневичах батькам загиблого Героя Віталія Козея вручили його орден

29 Квітня 2024 15:01
Відповідно до Указу Президента України, за особисту мужність, виявлену у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, самовіддане виконання військового обов’язку орденом «За мужність» ІІІ ступеня посмертно нагороджено солдата Козея Віталія Олександровича.

Про це повідомили в Маневицькій селищній раді.

Віталій Козей став одним з тих, хто пожертвував життям заради України. Його життя обірвалося 14 жовтня 2023 року під час виконання бойового завдання на Харківщині.

Сьогодні Маневицький селищний голова Олександр Гаврилюк та заступник начальника першого відділу Камінь-Каширського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки майор Юрій Мізюк подякували за відвагу і сміливість українського захисника та вручили державну відзнаку батькам Героя Світлані Миколаївні та Олександру Петровичу в присутності колективу Маневицького ліцею №2, де навчався мужній воїн.

Зі сльозами на очах батьки прийняли нагороду, яка, без сумніву, відтепер буде сімейною реліквією, світлим спомином про їхнього сина.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
З Маневич Показати IP 29 Квітня 2024 16:06
А мізюк не хоче сам піти послужити?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus