USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У Міноборони РФ «анонсували» нові удари по містах України: список

6 Травня 2022 09:33
На порталі Міноборони Росії з’явилася інформація про те, що в Україні «націоналісти» нібито щось замишляють за допомогою об’єктів своєї ж інфраструктури.

Як вже не раз було доведено, саме таким чином Росія наперед виправдовує свої військові атаки.

Так, як передає УНІАН, на порталі рашисти перерахували об’єкти в містах України, де їм «ввижається» військова техніка на об’єктах цивільної інфраструктури.

Зокрема, за даними окупантів:

в Харкові на території міської клінічної лікарні № 8 нібито розміщені артилерійські установки і обладнаний склад боєприпасів;

у Слов’янську на території залізничної лікарні на вул. Малогородецька нібито розміщена важка військова техніка, а в будівлі «обладнаний» якийсь опорний пункт зі складом боєприпасів;

в Одесі у будівлі обласної клінічної лікарні на вул. Академіка Заболотного нібито обладнаний командний пункт ЗСУ, а на прилеглій території «розміщена» бронетехніка, артилерія і РСЗВ;

у Лисичанську на території дитячої лікарні нібито обладнаний опорний пункт «бойовиків націоналістичного батальйону».

Дана інформація окупантів не відповідає дійсності. Але, швидше за все, саме ці об’єкти мирної інфраструктури в містах України можуть стати ціллю нових атак рашистів найближчим часом.

Раніше радник міністра внутрішніх справ України Вадим Денисенко закликав протягом 8-9 травня уникати скупчень людей та не відвідувати ліс. Саме в ці дні існує велика загроза атак військ РФ. Також мер Івано-Франківська Руслан Марцінків закликав людей на 7-9 травня виїхати за межі міста у зв’язку із загрозою ракетного обстрілу з боку Росії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus