USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У міськраді відзначили директора Луцького підприємства електротранспорту

10 Вересня 2019 08:51
Із нагоди особистого ювілею було оголошено подяку міського голови генеральному директору Луцького підприємства електротранспорту.

Про це йшлося 10 вересня під час оперативної наради в Луцькій міській раді.

Так, подяку міського голови генеральному директору КП «Луцьке підприємство електротранспорту» Володимиру Пуцу було оголошено за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, ефективну управлінську діяльність, вагомий особистий внесок у розвиток дорожнього господарства міста, надання якісних послуг з перевезення пасажирів, а також з нагоди 65-річчя від дня народження.

Подяку йому вручив виконувач повноважень Луцького міського голови Григорій Пустовіт, який відзначив, що Володимиру Пуцу є куди спрямувати свій молодечий запал.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Хм Показати IP 10 Вересня 2019 08:56
Цікаво за що? За поганий сервіс траліках і маршрутках?
Роздратований Показати IP 10 Вересня 2019 09:32
Клоуни-пенсіонери, що один, що другий. На заслужений відпочинок і то бігом, інакше розвалять і те невелике, що ще є і в комунальному підприємстві, і в місті вцілому.
Лучанин Показати IP 10 Вересня 2019 09:33
Текст стандартний, що і всім. А от відносно якості надання послуг сказано класно. В нас вони дійсно на вищому рівні надаються. Біля Там-Там 5 людей перебігає дорогу щоб встигнути на тролейбус, який стоїть на зупинці (довгий 1а), той закриває перед носом двері, стоїть ще хвилину бо не може виїхати і порожнім їде собі... Повага до пасажирів це окреме питання, а от гроші вам не потрібні? Може серед тих людей хтось і був з посвідченням, але на вигляд кожен мав по 4 грн заплатити. Якісні послуги!
скептик Показати IP 10 Вересня 2019 10:02
за брудний зачуханий транспорт.... є з чим привітати

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus