USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«У нашому місті»: в Луцьку запрошують на концерт Міші Крупіна

4 Жовтня 2022 13:10
Співак із Харкова Міша Крупін приїде до Луцька, аби заспівати улюблені хіти, презентувати гарячі прем’єри й зібрати гроші на підтримку ЗСУ.

Концерт відбудеться 5 жовтня о 19:00 у ShowBasilic.

«Приходьте разом заспівати улюблені пісні! Почути, як файно Міша Крупін співає українською! Зарядитися шаленою енергією яскравої суміші іронії, щирості, одеського фольклору, репу, блюзу і джазових мотивів!» – запрошують організатори.

«У нашому місті» – моя перша україномовна пісня, яку в квітні я присвятив рідному Харкову, що весь цей час перебуває під нещадними обстрілами. Та сьогодні ця пісня – про кожне місто України. «Моє» і «ваше» ця війна остаточно зробила «нашим»! Наші прекрасні люди в Луцьку, я нетерпеливо чекаю кожного з вас на моєму концерті!» – каже Міша Крупін.

Харківський музикант із початку повномасштабної війни чітко заявив про свою патріотичну позицію і завзято долучився до волонтерства.

Вивізши під обстрілами свою родину з Харкова, де зазнала бомбардувань також його квартира, Міша Крупін розпочав свою боротьбу на культурному фронті.

«Луцьк, приходьте 5 жовтня о 19:00 у клуб ShowBasilic на концерт Міші Крупіна «У нашому місті»! Передамо палкий український привіт півням-кадировцям піснею «Дон», на честь наших супергероїв-захисників вдаримо «Їб.ште» і разом заспіваємо «У нашому місті» та всі хіти, які ви знаєте напам’ять!» – закликають організатори.

Квитки на концерт можна придбати за посиланням.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus