USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Панамі порушили кримінальну справу проти Порошенка

6 Серпня 2019 13:43
Спеціальний прокурор республіки Панама порушив кримінальну справу щодо Петра Порошенка за ст. 254 Кримінального Кодексу Панами – злочин проти економічного порядку у вигляді відмивання злочинних доходів.

Як повідомив юрист Андрій Портнов у своєму телеграм-каналі, цьому передував його письмовий аффідавіт – свідчення під присягою про те, що Порошенко і його оточення використовували Панаму для приховування злочинних доходів, активів і власності, несплати податків до українського бюджету і відмивання вкрадених в Україні коштів.

Читати ще: ОФШОРИ ПОРОШЕНКА: ПІД ЧАС ЗАПЕКЛИХ БОЇВ НА СХОДІ ПРЕЗИДЕНТ ХОВАВ МІЛЬЙОНИ У ПАНАМІ ТА БЕЛІЗІ

«Влада Панами майже місяць вивчала заяву і прийняла рішення про початок офіційного розслідування. Ми чекаємо їхньої активності в розслідуванні усіх напрямків діяльності компаній Порошенка, його банківських рахунків, торгових і комерційних операцій.

Ми точно знаємо, що його фінансові і торговельні офшорні операції проходили в найтрагічніші дні загибелі українців і після перших результатів розслідування покажемо, як і чим він торгував, коли відправляв українців на війну.

Також ми сподіваємося, що після призначення нового Генерального прокурора України міжнародні служби ГПУ на офіційному рівні звернуться з клопотанням про арешт рахунків і активів Порошенка у всьому світі», - йдеться у повідомленні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Навуходоносор Показати IP 6 Серпня 2019 16:42
Дела открываются все новые, а Педро по-старому "мальдивничает"...Наша песня хороша, начинай сначала!
Іванка до Навуходоносор Показати IP 7 Серпня 2019 20:51
Біда в тому, що справи заводять ті, на яких теж давно пора заводити справи
Александр Показати IP 8 Серпня 2019 10:05
Видимо сейчас под суд легче пойти на Украине, чем в другой какой либо стране.В зоне хоть шкурку от колбасы кто либо даст. А вот в Панаме - одни бананы.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus