USD 39.60 39.92
  • USD 39.60 39.92
  • EUR 39.75 40.10
  • PLN 9.90 10.12

У поліції повідомили деталі, як і де знайшли тіло водія BlaBlaCar, вбитого у 2016 році

9 Грудня 2021 14:53
У правоохоронних органах повідомили деталі того, як і де було знайдено тіло вбитого у 2016 році двома учасниками загону «Сонечко» (раніше входив до Правого сектору) водія BlaBlaCar Тараса Познякова.

Про це повідомляє Страна.

Як з’ясувалося, тіло 25-річного хлопця знайшли наприкінці листопада цього року неподалік місця, де його вбили – на земельній ділянці в Києво-Святошинському районі Київської області. ДНК-експертиза підтвердила, що тіло належить Тарасу Познякову.

Пошуки тіла ускладнювалися тим, що за 5,5 року від часу вбивства Познякова рельєф території сильно змінився. На нього вплинули перепродаж земельних ділянок, проведення будівельних робіт та створення стихійних звалищ, нашарування ґрунту, знищення орієнтирів, що існували у 2016 році.

«Кілька років копали гектарами. Все літо копали, і минулого літа теж. Копали за орієнтирами, за матеріалами справи. Знайшли лише за допомогою георадару. Тіло виявили неподалік місця вбивства», – розповіло джерело.

Читати ще: СБУ знайшла тіло водія BlaBlaCar Тараса Познякова, якого вбили у 2016 році. Фото

Нагадаємо, 4 квітня 2016 року Тарас Позняков виїхав зі Львова до Києва, взявши собі попутників через сервіс BlaBlaCar. Звʼязок із Позняковим зник за 25 км від столиці, поблизу села Бобриця. Востаннє камери зафіксували Познякова на заправці. З ним в авто перебували ще три людини.

Через тиждень поліція виявила машину чоловіка в закритому гаражі в Новосілках Києво-Святошинського району. Про те, де сам Позняков, досі нічого не було відомо.

У серпні 2016 року поліція затримала одного із двох підозрюваних – Дмитра Голуба, відтоді він перебував в СІЗО. Голуб заявляв, що визнає свою провину лише у викраденні автомобіля. Другий підозрюваний, Луан Кінгісепп, який три роки був у міжнародному розшуку, загинув у березні 2019 року під час вибуху в київській квартирі.

У травні 2019 року Києво-Святошинський районний суд Київської області визнав винним Дмитра Голуба у справі про вбивство Познякова. Його засудили до довічного увʼязнення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Такі воеи Показати IP 9 Грудня 2021 15:53
Правосєки. *Герої* так званої *революції*.
Євробидло Показати IP 9 Грудня 2021 16:09
За що вбили?
Анонім до Євробидло Показати IP 9 Грудня 2021 17:17
Як за що, невже не зрозуміло? А за що цей "геройський" підрозділ "Сонечко" влаштовував у 2015 вуличні бої в Закарпатті, намагаючись кришувати контрабандні потоки? А чому наші правосєки у 2014-2015 роках попхались на "Ягодин" і на кордон з Білоруссю? А за що Пашеньку Данильчука вигнали? За гроші, за гроші. Бо хлопаки добре розуміли, що їх час настав, а словами про патріотизм довго ситий не будеш
9 Показати IP 9 Грудня 2021 17:07
От таких уркаганів в правому секторі багато, якщо не більшість. Нормальні туди не пішли, а ті, хто не хотів працювати, але хотів грошиків, якраз себе там і знайшли. Воювати потім пішли , мародерити іншими словами. Важко уявити, що вони там вичворяли якщо не погребували молодого чоловіка вбити заради наживи.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus