USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

У Польщі не виплачуватимуть допомогу біженцям з України. Яку саме

7 Грудня 2022 23:09
У Польщі припинили виплату грошової допомоги українським біженцям у межах програми німецького фонду Diakonie Katastrophenhilfe.

Програма передбачала виплату по 700 злотих (5769 грн) на біженця і 600 злотих (4945 грн) на кожного члена його сім’ї. Про це йдеться на сайті фонду, передає Gazeta.ua.

Фінансову допомогу від цього фонду українці, які через війну були змушені виїхати до Польщі, отримували протягом трьох місяців.

«Наша програма грошової допомоги закінчилася, про інші програми допомоги в Польщі можна дізнатися на сайті Уряду Польщі», – йдеться в повідомленні.

Допомога була доступна в таких польських містах: Вроцлаві, Гданську, Бєльсько-Бялій, Оструді, Згежі та Битомі.

Також фонд припинив реєстрацію на виплату одноразової допомоги на підготовку до зими для біженців, які вже отримали тримісячні виплати в межах програми.

«Реєстрація на нашу зимову підтримку закрита. Дякуємо за проявлений інтерес», – йдеться в повідомленні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus