USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

У пожежі поблизу Луцька загинув ексдиректор гімназії №4, – ЗМІ. Доповнено

9 Грудня 2021 20:28
У пожежі в Струмівці загинув колишній директор луцької гімназії № 4 В’ячеслав Володимирович Поліщук.

Про його смерть повідомили на сторінці гімназії у Фейсбуці.

За інформацією видання Конкурент, чоловік загинув у пожежі, яка сталась сьогодні у Струмівці.

Як повідомили у пресслужбі рятувальників, повідомлення про пожежу в одноповерховому цегляному будинку надійшло о 15:04, за викликом виїхала чергова варта Державної пожежно-рятувальної частини №1 та відділення ДПРЧ-25 м.Луцька, оперативно-координаційний центр ГУ ДСНС у Волинській області.

Уже за 6 хвилин перший підрозділ служби 101 прибув до місця події, рятувальники включились в апарати на стисненому повітрі та зайшли всередину задимленої будівлі для пошуків господаря. Людину взнайшли в одній з кімнат, винесли на вулицю, але медики карети швидкої допомоги констатували, що чоловік, В'ячеслав П., 1936 року народження, вже був без ознак життя.

На гасіння пожежі подано 2 водяних стволи, вогонь локалізували о 15:21, о 15:38 – ліквідували.

Ймовірно, причиною пожежі стало коротке замикання електромережі.
«Є люди епохи....

Один із таких – В’ячеслав Володимирович Поліщук. Шкода, що віднині, згадуючи про нього, будемо вживати дієслова минулого часу. З болем у серці, відчуттям неймовірної гіркоти сповіщаємо, що відійшов у інші світи цей великий чоловік. Багато років В’ячеслав Володимирович був незмінним директором луцького середнього навчального закладу № 4. Саме він став ініціатором відновлення класичного гімназійного духу в обласному центрі – так з’явилася Луцька гімназія № 4.
«Школа-це колектив однодумців, небайдужих відповідальних людей», – любив повторювати наш директор, наголошуючи на важливості любити свою професію, намагатися бути творцем, а «не примітивним ремісником». Шукав спеціалістів повсюди, де бував, запрошував на роботу, переконував, аргументував, плекав молодь, хоча не обіцяв легкого життя. І вчителі вірили йому та професійно зростали під мудрим керівництвом і надійною опікою.

Про учнів та вчителів гімназії № 4 в місті говорили «школа Поліщука». Не злічити відомих волинян, які пішли у велике життя з порогу цього навчального закладу. І заслуга директора тут не заперечна. Недарма став заслуженим працівником освіти.

Любимо Вас. Дякуємо Вам.

Пам’ятаємо Вас і Ваші життєві настанови. Рівняємося на Вас.

Будьте там, в інших світах, ще одним нашим янголом-охоронцем. Царство небесне і вічний спокій Поліщуку В’ячеславу Володимировичу!

Співчуття рідним та близьким....

Просимо в щирій молитві пом’янути його ім’я...

Про день та час чину похорону буде повідомлено пізніше», – йдеться у дописі на сторінці гіманзії.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття рідним, близьким, учням та колегам В’ячеслава Поліщука.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Роман Показати IP 9 Грудня 2021 20:56
Співчуття, повага була до цієї людини...
Костянтин Показати IP 9 Грудня 2021 21:34
Вічна пам'ять! Хай ВОЛИНСЬКА ЗЕМЛЯ буде пухом!
Ау Показати IP 9 Грудня 2021 21:48
Велика Людина. Чудова Людина. Мій вчитель фізики. Правда бувало міг заснути на уроці ))) Учні його боялись і поважали. Якесь мажорне чмо вилетіло б зі школи, якби спробувало зробити щось подібне, що коїться зараз у класах. Людина-Легенда!!! Сльози на очах, біль у серці, дуже сумно.
Ірина Показати IP 10 Грудня 2021 08:40
Вічна пам'ять, ВЕЛИКА ЛЮДИНА! Шкода тільки, що те, що він створив, втрачає з кожним роком.
Віра Показати IP 10 Грудня 2021 10:52
Дуже прикро. Царство Небесне! Велика повага до великого фахівця і чудової Людини, на жаль покійної.
Roman Polischyk Показати IP 10 Грудня 2021 19:53
Вічна пам'ять!
Юрій Показати IP 13 Грудня 2021 06:43
Вічна пам‘ять! В мої часи він був директором моєї школи. 4 школа.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus