USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У регламент Луцької міськради планують внести зміни

25 Жовтня 2018 11:38
Зміни до регламенту Луцької міської ради планують внести на найближчому засіданні сесії. Зокрема, депутат, який головуватиме під час будь-якого питання, зможе підписувати відповідні рішення.

Про це йшлося 25 жовтня під час засідання постійної комісії міської ради з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю та корупцією, депутатської діяльності, етики та регламенту.

Як розповів депутат Микита Рабан, основні зміни до регламенту полягають в тому, щоб врегулювати низку моментів, зокрема усунути з регламенту можливий конфлікт інтересів при підписанні того чи іншого рішення, а також усунути невизначеності, які виникали в робочому процесі ради.

«Були суперечки відносно того, може головуючий з того чи іншого питання підписувати рішення. Я пропоную, щоб депутат, який головує, міг підписувати такі рішення», - зазначив Микита Рабан.

Та додав: «За результатами розгляду у Верховному суді України касаційної скарги, яка була подана на рішення Луцького міськрайонного суду Волинської області та на той момент Львівського адміністративного апеляційного суду, ці два рішення були скасовані, а справи були подані на новий розгляд по позивній заяві нашої колеги Юлії Вусенко. Зокрема, у мотивувальній частині Верховного суду йдеться про те, що особа, з приводу якої приймається рішення, не лише не може голосувати, а й не може підписувати його. Це свого часу було каменем спотикання між депутатами. В цьому випадку це роз’яснення було враховано та були запропоновані зміни до регламенту».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus