USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Садиба на джерелах» відшкодує збитки отруєним на весіллі гостям

9 Серпня 2018 16:24
Готельно-ресторанний комплекс «Садиба на джерелах», що на Волині, вибачився перед гостями, які отруїлися на двох весіллях і пообіцяв відшкодувати збитки.

Про це йдеться на сторінці комплексу у Фейсбуці.

«Шановні гості, відвідувачі ресторану та весільних торжеств!!!

Приносимо свої ВИБАЧЕННЯ усім, хто постраждав! Бажаємо якнайшвидшого одужання! Ми зв'яжемося з кожним для відшкодування понесених витрат!» – йдеться у дописі.

Нагадаємо, після святкування весілля, яке відбулося 5 серпня у готельно-ресторанному комплексі «Садиба на Джерелах» Ківерцівського району, 15 людей звернулися до медиків зі скаргами на отруєння. Згодом стало відомо, що ймовірною причиною захворювань послужили продукти харчування, зокрема салати заправлені соусом – майонезом.

Це вже не перший випадок отруєння людей на весіллі у цьому ресторані. Так, 28 липня близько 30 запрошених на святкування людей отримали різного ступеня отруєння. Частину з них госпіталізували в інфекційну лікарню в Луцьку. У кількох із весілян уже офіційно підтвердили діагноз – сальмонельоз. Серед гостей, які отруїлися, – сім громадян Швеції. Досі ще шестеро людей, серед яких дитина, залишають на лікуванні у медзакладі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
тиць-здиць Показати IP 9 Серпня 2018 18:31
будете сміяцця, але ннаступної суботи нас запросили на весілля. в "сальмонелу на джерелах".
Цікаво хто ....... Показати IP 10 Серпня 2018 00:09
Добре що шаурмою ніхто не отруївся на базарах. Якась передвиборча хєрня. Надоїло слухати. Їли олів'є 80 а погано стало 20. То нахєра такі зараз правильні плачете що знову. Можливо після першого випадку потрібно було відмовитись, за для збереження свого здоров'я?????

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus