USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.90

У Рівному суботу і неділю оголосили робочими днями

17 Листопада 2020 08:29
Таке рішення прийняла міська комісія з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій.

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на протокол засідання, розміщений на сайті Рівненської міської ради.

Таким чином комісія відреагувала на постанови Кабміну про протидію поширенню коронавірусу, зокрема, на постанову № 641 зі змінами, внесеними постановою № 1100 від 11 листопада, які стосуються впровадження в Україні карантину вихідного дня.

Окрім того, на засіданні погодили звернення управління освіти щодо тимчасового призупинення функціонування груп закладу дошкільної освіти № 16 міста Рівного у зв’язку з захворюванням працівників закладу на COVID-19 і рекомендували розглянути на сесії Рівненської міської ради звернення адміністрації КНП «Центральна міська лікарня» Рівненської міської ради щодо виділення коштів в розмірі 10 млн грн для термінового придбання кисневої станції з можливістю виробляти кисень для пацієнтів, хворих на COVID-19.

Раніше Львівська міська рада, щоб обійти рішення уряду про карантин вихідного дня, на виконкомі ухвалила рішення, що до 30 листопада субота та неділя на території міста оголошені робочими днями для закладів громадського харчування, торговельно-розважальних центрів, закладів культури, спортивних залів, фітнес-центрів та ринків. Незважаючи на це, у суботу в Львові поліцейські блокували роботу ринків та припинили концерт.

11 листопада Кабінет міністрів ухвалив рішення відмовитися від адаптивного карантину та встановити на території всієї країни обмеження «помаранчевого рівня», а також на три тижні ввести карантин вихідного дня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Дивно Показати IP 17 Листопада 2020 12:49
І кого обманути хочуть - хворобу, державу, самих себе? Коли валятимуться в лікарнях - нехай згадають свої заробітки і свій "гострий* розум.....
Анонім Показати IP 17 Листопада 2020 14:04
шкода тих і шкода тих але це страшно коли лікарі будуть вибирати кого лікувати кого ні

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus