USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

У Рожищі встановили нові камери відеоспостереження

14 Квітня 2019 13:15
П’ять відеокамер з'явилися у Рожищі раніше, а ще три – доставили нещодавно. Відтепер відеоспостереженням охопленні перехрестя перед селом Топільне, перехрестя вулиць Шелакадзе, Мостова та Промислова (район Вовнянки) й Кременецький залізничний переїзд, йдеться на сайті міської ради.

Засоби відеоспостереження придбанні та обслуговуються за кошти міста. Зокрема, на закупівлю камер, встановлення та їх монтаж з міського бюджету було виділено 24474 грн.

Всі прилади відеонагляду, під`єднані до загальноміської системи. Інформація з них виведена на монітори у черговій частині райвідділу поліції. Отже, оперативний черговий має можливість переглядати зображення з камер у режимі реального часу, що, маємо надію, дасть змогу швидше реагувати на правопорушення на вулицях міста.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus