USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У будинку, який мала б отримати сім’я Єремеєва, живе помічник Івахіва

2 Лютого 2018 12:34
Помічник народного депутата Степана Івахіва Денис П'ятигорець та голова Шацької РДА Василь Голядинець серед робочого дня організували застілля в одному із фешенебельних закладів Луцька.

Які інтереси можуть цікавити у Шацькому районі народного депутата Степана Івахіва, чому держслужбовець мчить за півсвіту у робочий день на зустріч з помічником нардепа і, чому у розкішному будинку, власником якого є сім’я покійного Ігор Єремеєва, живе помічник Івахіва – про це та інше далі дивіться у сюжеті ТРК «Аверс».

На обід до помічника голова примчав із Шацька, отже прогуляв цілий день - з озерного краю в обласний центр потрібно їхати зо три години лише в один бік.

На запитання, що помічник депутата Денис П’ятигорець робив з головою РДА, той відповів: "ми спілкувалися щодо свята – Дня Шацького району. Я запрошений на свято як гість і ми спілкувалися, узгоджували з ним графік.

"2 лютого відзначають 25 річницю створення Шацького району. З огляду на те, що передсвяткових клопотів у голови РДА Василя Голядинця мало б вистачати сповна, пояснення Дениса П’ятигорця видаються дивними або ж він – дуже важлива персона, до якої чиновники з’їжджаються, аби узгодити його графік. Або ж – говорили зовсім про інші речі.

Але про що – Денис П’ятигорець не розповів.

До слова, ще один посадовець під час робочого дня побував у Луцьку. Це – мер Ковеля Олег Кіндер, а місто залізничників входить до виборчого округу Степана Івахіва, так само як і Шацький район.

Наголосимо, Ковельський міський голова нікому у Луцьку не підзвітний, не відбувалося жодних виїзних нарад, які потребували б його присутності. Які ж такі важливі справи змусили Олега Кіндера залишити робоче місце і приїхати до обласного центру", - йдеться у сюжеті.
Телефоном очільник Ковеля підтвердив свою поїздку до Луцька, однак причину називати відмовився, мовляв, по телефону він про такі речі не говорить.

"Далі Денис П’ятигорець їде до будинку, частина якого належить Степану Івахіву, а частина належала покійному Ігорю Єремеєву.

Принаймні участь у будівництві цього дому брали обидва нардепи-бізнесмени. Відповідно тепер власницею цієї половини будівлі мала б стати Тетяна Єремеєва. Проте, як відомо, спадок вдова не отримала. Адже після смерті її чоловіка з’явився трастовий документ, зроблений за кордоном. Згідно з цим документом, доступ до активів компанії мають партнери, а не дружина і діти померлого. Якимось чином законна жінка із сином та дочкою успадкували лише кінну школу, а не цей розкішний будинок і 100 тисяч доларів, якими володів загиблий", - йдеться у сюжеті.

Нагадаємо, після трагічної загибелі нардепа Ігоря Єремеєва, його друг і бізнес-партнер по "Континіуму" Степан Івахів робить усе можливе і неможливе, аби незаконним шляхом привласнити собі частку бізнесу покійного. Попри те, що справжніми спадкоємцями цілої бізнес-імперії, створеної руками Ігоря Мироновича, мали б стати законна дружина та двоє дітей, "друг" у шахрайський спосіб прагне відібрати належні їм 25%, а це в сумі більше 60 млн доларів.

"Ось така турбота за сім’ю, як стверджує сам Івахів, найкращого друга. Журналістам стало відомо з власних джерел, що у будинку на території цього угіддя час від часу живе Денис П’ятигорець. Мабуть тому після ділових зустрічей він приїхав саме сюди. Замість того, щоб віддати дім вдові друга і партнера, Степан Івахів оселяє там свого помічника. До слова, на звання помічник народного депутат Івахів не скупиться, нещодавно статус отримали двоє його приватних охоронців.

Зрозуміло, чому дім не дістався сім’ї покійного – де ж тоді оселити помічників народного депутата", - йдеться у сюжеті телеканалу.

До слова, нещодавно Івахів з шиком відгуляв свій ювілей. Святкування обійшлося волинському нардепу, згідно з підрахунками журналістів, у 7 млн гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 22
Носатий дядько Показати IP 2 Лютого 2018 12:58
Нафіга нам цей серіал з життя ? Що спіного у НАС з НИМИ?
Спільного БАГАТО! до Носатий дядько Показати IP 3 Лютого 2018 22:13
а спільне ТЕ, шановний друже, що такі як Івахів, обдирають і тебе, і всіх нас, хто заправляється розведеним бензином на ср*н...их АЗС WOG, хо купляє сир КОМО, який на Дубнівському сирзаводі колотять вже не з молока, а з пальмової олії і т.п. Вийди подивись на ціни АЗС WOG - вони найвищі в Україні. Івахіви, наче вже до смерті голодні, останню гривню забирають у нас на "пропітаніє", а насправді жирують на своїх іменинах в 300 чоловік.
не будь байдужим до Носатий дядько Показати IP 3 Лютого 2018 22:46
Подивись із-за носа уважніше... І не будь байдужим, бо саме байдужі таким, як Івахів, і потрібні для своїх дєлішек.
Павло Показати IP 2 Лютого 2018 14:25
Я ввжаю, що це потрібно знати людям. Адже виборці голосують а не знають за кого!! Треба щоб знали за мутки депутатів і депутатів ВР і міліонерів. Це ганьба тому Івахові, в одних законних власників забрав, а дав дузям. Не чоловік, а трипач як співає Ольга Полякова , яка недаремно була на д н Івахіва. Соромно має бути Івахові за свою брехню.
Сашко Показати IP 2 Лютого 2018 14:34
Про всіх напишіть хто оточує Івахіва, він там мабуть всі не без грішка і всі ховаються від преси. Всі вони пресу бояться. Побільше показуйте таке, браво. А Степан такий друг був що аж невіриться, може він чекав такого моменту як зараз, якщо так гуляв в такі часи свої іменини?
Коля Показати IP 2 Лютого 2018 15:32
Правда всім в очі коле.
Досить інопланетян Показати IP 2 Лютого 2018 16:19
Раз раїзджає у будинок покійного Єремеєва запорізький пройдисвіт Пятигорець - значить скоро туди приїде Захарченко з Донецька і, можливо, Плотницький з Москви. Одні в саду ягоди... Прикро, що все це робиться на нашій Волинській землі,причому людьми, яких ця земля не народжувала, тобто пришельцями. Не соромно, волиняни?
ПОДУРІЛИ ??? Показати IP 2 Лютого 2018 17:35
Вже мабуть подуріли ці голови райдержадміністрацій та мери - чи личить їм їздити за сотні кілометрів на чай з якимсь нардепівським пройдисвітом! Але в очікуванні чергового конверта з депвдячністю за лояльність та підтримку - все ж таки їдуть!.. Щоб їх колеса попробивались... Хлопці, вам не соромно? Давайте ж жити по-новому!
ПРЕЗИДЕНТУ до ПОДУРІЛИ ??? Показати IP 3 Лютого 2018 21:50
Звернення до Президента Порошенка: якнайшдвидше візьмино за заднє місце оцих своїх корумпованих придурків, які в робочий час кидають свої робочі місця і громади та їздять за сотню кілометрів на чайок до якогось запорізького прид*рка - члена партєйки регіонів. Ти можеш нарешті відірватися від свого Рошену і навести порядок з цією своєю безтолковою челяддю?
Стасік до ПОДУРІЛИ ??? Показати IP 6 Лютого 2018 14:29
присоромив!!!!
Лучанин Показати IP 2 Лютого 2018 17:49
Проблема не в тому, що там помічник живе, а в тому, що більшість людей не може собі дозволити жити на достойному рівні, не може працювати і отримувати достойну з.п. у своїй країні.
Засранці! Показати IP 2 Лютого 2018 18:55
Щось дуже недобре почало коїтися на нашій завжди спокійній Волині... Хтось то повинен слідкувати за такими дійсно пройдисвітами, які понабивали свої кишені неоподаткованими долярами і думають, що їм все дозволено, що і Стир їм по коліна. Розхазяювалися засранці! Ой недобрим пахне від цього івахівського стада...
Кхе до Засранці! Показати IP 2 Лютого 2018 20:51
Правильно говориш.
БАТЬКО чи НЕ БАТЬКО? Показати IP 3 Лютого 2018 10:35
Голос з того світу: Степане, памятаєш - у тебе п'ятеро дітей? Забудеш - прийде час спитаємо...
СТРАШНИЙ СУД до БАТЬКО чи НЕ БАТЬКО? Показати IP 3 Лютого 2018 22:42
Я, як мати двох дітей, розумію всі перипетії цієї міжусобної війни. Але в голову ніяк НЕ ВКЛАДАЄТЬСЯ: як можна = вчора, як кажуть, до гроба дружили - разом вчилися, разом гуляли, разом женилися, разом відпочивали, разом ще і ще гуляли, а тут раптом, коли один з них вже нагулявся, другий почав обдирати сім'ю покійного і навіть його дітей? Це ж не по-хритиянськи, не по-людські. Це ж по-СКОТСЬКІ. Чи розуміє він своєю башкою, що попереду його чекає страшний суд?..
Крематорій без комин Показати IP 3 Лютого 2018 17:29
Я от уважно дивлюся на фото і все, що я бачу, дуже нагадує моялки (в одному недалекому містечку подібне я бачив). Будівля посередині - це крематорій, завеликий трохи і комина забули змурувати, хоча це ще можна поправити. Між ялинками саме місце для вічного спокою. Для життя - ніц, не підходить, а для вічного спокою - у самий раз. Обітателі є дипломованими будівельниками після Рівненського водного інституту і, плануючи таку галявину, мабуть мали на увазі саме це. Тим більше, що головний архітектор вже... а той, що завжди за його спиною мовчки стояв. поки що оббирає сімю свого покійного товариша. Так радісного на фото, як не крути, немає...
Так-так до Крематорій без комин Показати IP 3 Лютого 2018 21:22
Знайдеться кобила з розумом і для рижого...
Давай, стьопа!!! Показати IP 3 Лютого 2018 23:10
В Континіумі кажуть, що в боротьбі з сім'єю покійного друга Івахів найняв дуже дорогих англійських адвокатів, щоб не стільки перемогти право і здоровий глузд в Україні, скільки вже на весь світ продемонструвати свою неперевершену дурість і повну відсутність елементарної людської гідності
Хм Показати IP 4 Лютого 2018 15:51
Злодій вкрав у злодія. Що ви жалієте цих моральних уродів, їхнє місце на стовпах за шию. Прийде час коліївщини, вони будуть висіти, якщо влада не хоче навести порядок.
Нехай трясуться! Показати IP 4 Лютого 2018 18:02
Доки дійде до коліївщини та стовпів - то вже зараз земля має горіти під їхніми ногами! Не має бути їм спокою - ні вдень, ні вночі!
Шацьк Показати IP 5 Лютого 2018 21:03
От і ми маємо своїх "хероїв"-голів адміністраторів. Результат їхньої роботи - нульовий, такий же як і перспективи. Слава Порошенку
правда Показати IP 6 Лютого 2018 18:52
на столі спиртного не видно в мінералка стоїть так що не придумуйте чого не було бо інакше треба голову рда звільняти з посади за розпивання спиртних напоїв у робочий час так що або наведіть факти або вибачайтесь перед голядинцем і пятигорцем

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus