USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 39.90
  • PLN 9.78 9.90

У селі на Волині за 3,5 млн зроблять дорогу

12 Жовтня 2023 06:18
Поточний ремонт запланували в селі Скулин Ковельського району Волинської області. Там оновлять покриття на вулиці Молодіжній.

Торги на ремонт на сайті держзакупівель оголосила Колодяжненська сільська рада. Пропозиції учасників приймають до 12 жовтня. Аукціон розпочнеться 13 жовтня.

Очікувана вартість поточного ремонту вулиці Молодіжної в Скулині становить 3,518 мільйона гривень.

Згідно з тендерною документацією, роботи включатимуть риття водовідвідних каналів і котловану, укладання залізобетонних водопропускних труб, засипання траншей та котлованів, улаштування покриття з щебенево-піщаної суміші, ущільнення узбіч тощо.

Серед вимог до учасників торгів – наявність спецтехніки, зокрема бортових автомобілів, кранів, навантажувачів, екскаваторів, бульдозерів, дорожніх котків, автогрейдерів.

Поточний ремонт у Скулині мають здійснити в період із 1 листопада до 10 грудня 2023 року.

Нагадаємо, в селі Литовеж Володимирського району запланували поточний ремонт вулиці Івана Франка. Роботи хочуть провести цього року.

Читати ще: За понад 300 мільйонів: на Волині хочуть відремонтувати дорогу

У селах Струмівка та Гірка Полонка запланували поточні ремонти доріг. У Луцькому районі виконають поточний ремонт дороги Цеперів – Баїв – Городище. А в селі Мирків Луцького району відремонтують вулицю Верхоставську.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Таня Показати IP 13 Жовтня 2023 00:28
Хочеться запитати ...ВЛАДО ВИ ДИБІЛИ ,У НАС ВІЙНА....НА ЩО ЛЮДИ ДИВЛЯТЬСЯ, ЧОМУ МОВЧАТЬ.Це уже за всі рамки виходить
Джек до Таня Показати IP 13 Жовтня 2023 19:26
Війна буде ше 10р,то шо нам не жити

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus