USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

У масці та з пістолетом: затримали волинянина, який пограбував магазин

19 Грудня 2018 11:53
У селі Воротнів Луцького району 40-річний місцевий мешканець скоїв розбійний напад на магазин. Зловмисник "озброївся" стартовим пістолетом та приховав обличчя за маскою.

Про це повідомляє прес-служба полції Волині.

Слідчі з’ясували, що вчора по 17 годині у селі Воротнів зловмисник у масці зайшов у місцевий магазин та, погрожуючи стартовим пістолетом, заволодів грошима та пачкою цигарок. Продавець одразу зателефонувала до поліції.

Оперативники спільно із співробітниками групи реагування патрульної поліції виїхали на місце події. Першочерговими оперативними заходами правоохоронці встановили особу зловмисника. Маску та пістолет вилучили. Зловмисник – 40 річний мешканець Луцького району, раніше судимий, понад 10 років відбував покарання у місцях позбавлення волі за скоєння тяжких злочинів. Слідчі затримали правопорушника в порядку ст. 208 КПК України. Вирішується питання про оголошення йому про підозру у скоєному злочині та обрання міри запобіжного заходу.

Слідчі проводять досудове розслідування за ч. 1 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України. За такі дії тепер волинянину загрожує покарання у вигляді позбавлення волі від трьох до семи років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
21 Показати IP 19 Грудня 2018 12:24
подихав воздухом і назад додому))
Іван Показати IP 19 Грудня 2018 12:29
Туди їм і дорога! Поліціянти - так тримати!!!ловіть їх гадів. Ще аби місто камери поставило, то й менше було усяких злочинів.
Луч Показати IP 19 Грудня 2018 13:41
Так виглядає що він просто хотів назад до тюрми.....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus