USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

У шкільній їдальні Житомира отруїлися дев’ять учнів

3 Березня 2021 10:27
В одній зі шкіл Житомира зафіксували спалах гострої кишкової інфекції. Захворіли дев’ять дітей, з них семеро перебувають у медзакладі.

Про це йдеться в повідомленні Державної служби з надзвичайних ситуацій, передає ТСН.

Гостру кишкову інфекцію виявили у загальноосвітній школі № 20 Житомира. Підхопили інфекцію діти 2012 – 2013 р.н. Так, семеро хворих перебувають на стаціонарному лікуванні та двоє лікуються вдома. Стан всіх учнів задовільний.

«Від 3 березня в школі призупинено навчальний процес. Всього в ЗОШ навчається 885 учнів. Проводиться комплекс санітарно-гігієнічних та протиепідемічних заходів», – сказано в повідомленні.

Нагадаємо, на початку лютого в одній із шкіл Кропивницького масово отруїлися діти. З’ясувалося, що всі постраждалі харчувалися в шкільній їдальні.

Також спалах гострої кишкової інфекції зафіксували в одному із дитсадків у Тернополі. Там спеціалісти проводять епідемічне розслідування.

Крім того, у Херсонській області в одній зі шкіл отруїлися 14 дітей. Фахівці Держпродспоживслужби знайшли у стравах, якими годували дітей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus