USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У США розслідують можливе банківське шахрайство з боку Трампа

4 Серпня 2020 11:59
Прокурор Нью-Йорка розслідує можливе банківське шахрайство з боку президента США Дональда Трампа в Trump Organization.

Як зазначається, у понеділок, 3 серпня, окружний прокурор Мангеттена Сайрус Р. Ванс-молодший подав клопотання про персональні та корпоративні податкові дані Трампа, пише Укрінформ.

Юристи Ванса-молодшого заявили, що звинувачення у «злочинній діяльності» Trump Organization датуються «понад десятиліттям». Юристи цитували статті у ЗМІ про передбачуване банкове та страхове шахрайство в Trump Organization та свідчення у Конгресі колишнього адвоката президента Майкла Коена, який заявив, що Трамп знижував вартість активів, намагаючись зменшити податки.

Також запити поширюються на можливі грошові виплати за мовчання двом жінкам, які стверджували, що мали стосунки з Трампом.

Такі виплати можуть порушити закони про фінансування кампаній.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus