USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.90 10.08

У луцькому Центрі допомоги для переселенців відкрили дитячу кімнату

9 Квітня 2022 08:00
Центр допомоги для переселенців Луцької міської ради спільно з Фондом Ігоря Палиці «Тільки разом» та Сімейною академією «ПЛАЙ» відкрили дитячу кімнату. Усе для того, аби діти мали чим зайнятися та відволіктися, поки їхні батьки очікують своєї черги на отримання допомоги.

Про це повідомляє пресслужба Фонду.

«Серед людей, які приходять отримати послуги до центру, є дуже багато мам з дітьми. Вони стоять у черзі, чекають реєстрації та отримання довідки про те, що вони внутрішньо переміщені особи. Далі вони йдуть отримувати продукти харчування та вибирають одяг. Поки мама це все робить, дитина може провести час у дитячій кімнаті. Там працюють професійні вихователі, у дитячій кімнаті є іграшки та розмальовки», – розповіла голова правління Фонду Катерина Шкльода.

Читати ще: «Нас там чекають…» Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом» щоденно відправляє в гарячі точки гуманітарну допомогу

«У подальшому плануємо робити для дітей розвивальні та розважальні заходи, залучати психологів. Тобто це повноцінна дитяча кімната, де дитинка зможе і погратися, і відволіктися, не проводячи час з мамою у черзі», – акцентувала керівниця Фонду.
Читати ще: «У кожного своя передова». Катерина Шкльода – про благодійний фронт Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом»
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus