USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.80 9.95

У ВНУ імені Лесі Українки відзначили 30-річчя створення юридичного факультету

15 Вересня 2023 21:23
У Волинському національному університеті імені Лесі Українки відбулися урочистості з нагоди тридцятиліття з моменту створення юридичного факультету. 16 вересня 1993 року був створений правничий факультет, а 18 листопада 1998 року його перейменували на юридичний. Тут навчаються майбутні правознавці та правники, а цьогоріч на факультет вступили студенти нової спеціальності – «Правоохоронна діяльність».

Про це повідомляє відділ інформаційної політики вишу.

Із нагоди ювілею на урочистості прийшли викладачі, випускники та студенти. Серед присутніх було чимало відомих постатей.
Читати ще: «Золотий фонд університету»: у Луцьку презентували енциклопедію випускників Лесиного вишу

Ректор Анатолій Цьось розповів про конкурентні переваги Університету й зауважив, що юридичний факультет – один із найкращих у ВНУ імені Лесі Українки. У своєму виступі Анатолій Васильович закцентував на високому рівні освітніх послуг на факультеті, його матеріально-технічному забезпеченні. «Юридичний факультет – візитна картка нашого Університету», – резюмував ректор.
Читати ще: Понад 80 студентів університету імені Лесі Українки отримали шеврони

Після цього Анатолій Цьось вручив подяки випускникам і студентам факультету, а деканові Антонові Демчуку – Почесну подяку ВНУ імені Лесі Українки.
Читати ще: ВНУ співпрацюватиме з Волинською академією поліції

«Університет – це люди, які об’єднані ідеєю. Ми намагаємося постійно вдосконалюватися і ставати кращими», – заявив декан Антон Демчук. Він подякував викладачам, випускникам і студентам.
Перший декан Віктор Пенько, його заступник Микола Кравчук і перші викладачі згадали про особливості створення факультету, навчальний процес і функціонування, побажали розвитку та процвітання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus