USD 38.80 39.15
  • USD 38.80 39.15
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

У Затурцях відсвяткували свято села

15 Вересня 2019 23:06
Святковий ярмарок та концерт, безпрограшна лотерея та виступи місцевих артистів - в селі Затурці Локачинського району святкували день села.

Знакове для затурцівців дійство відбулося 14 вересня.

За словами місцевих мешканців, вони вже й не пам’ятають коли востаннє так святкували день свого населеного пункту.

«Це перший раз таке святкування, - кажуть люди. – Хотілося б щоб це було традиційне свято, яке проходитиме щороку».

Родзинкою дня села стала безпрограшна лотерея – кожен бажаючий міг придбати квиток та виграти приз. У лотереї вигравали і цукор, і зерно, і різні потрібні в господарстві дрібнички.

«Приємно, що святкування дня села ми змогли провести за спонсорські гроші, - розповів заступник голови Затурцівської ОТГ Василь Демидюк. – В нашому районі та об’єднаній громаді багато бізнесменів, творчих та активних людей, які активно долучаються до життя громади і ми щиро вдячні всім і кожному за це».

Розважати селян на святкове дійство приїхали аматорські колективи з навколишніх сіл – Кисилина та Шельвова. А також гості з обласного центру – вихованці «Школи козацького гарту» та квартет «Акорд». Виступ останніх став подарунком до свята села від народного депутата України Вячеслава Рубльова.

«В Затурцях живуть люди, які не тільки важко працюють, а й вміють відпочивати. Такі свята єднають, адже сюди приїжджають не тільки мешканці навколишніх сіл, але й ті, хто вже давно не мешкає в Затурцях, але люблять своє малу батьківщину, - зазначив депутат. – Впевнений, що це село, як і уся Затурцівська громада, буде активно розвиватися. Ми цьому, спільно з депутатами усіх рівнів, з небайдужими активними людьми будемо сприяти».

До слова, на святі побували близько тисячі людей. Святкове дійство завершили вогняним шоу та святковою дискотекою.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus