USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку - різдвяні літургії. ФОТО

7 Січня 2012 17:25
У суботу, 7 січня, в день Різдва Христового у православних храмах Луцька були відслужені Божественні Літургії. Зокрема у храмі Всіх святих землі Волинської керуючий Волинською єпархією митрополит Луцький і Волинський Ніфонт очолив святкову Божественну Літургію. Владиці співслужили клірики єпархії.

Про це повідомили у прес-службі Волинської єпархії УПЦ.


Опісля завершення читання Євангелія, митрополит Ніфонт звернувся до вірян із архіпастирським словом. «Дорогі волиняни, шановні отці, улюблені брати і сестри, земляки мої та всі діти Церкви Христової! У ці радісні дні, коли весь християнський світ святкує народження «у місті Давидовому Спасителя, Котрий є Христос Господь», прийміть щирі та сердечні поздоровлення з великим святом Різдва Христового і Новим 2012 роком!»

«Прийдімо і ми, дорогі волиняни, возрадуємось Господу і разом з ангелами прославимо дивне народження Богонемовляти. Принесімо свої дари новонародженому Царю і Богу: любов до ближніх, турботу про нужденних, милостиню убогим, смирення і послух Церкві Христовій»,- сказав зокрема владика.

По традиції, під час Божественної літургії архіпастир зачитав Різдвяне послання Предстоятеля УПЦ Блаженнішого Митрополита Володимира, а протоієрей Валентин Марчук – послання Волинського архієрея.

Після Богослужіння парафіян привітали представники влади: мер Луцька Микола Романюк та голова обласної ради Володимир Войтович, котрий передав вітання і губернатора Бориса Клімчука.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
filadelfos Показати IP 9 Січня 2012 13:17
.. и тут тоже самое - ПРАЗДНИК!! А никто не улыбается, даже дети..((

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus