USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Німеччині так наріздвянився, що забув вказати товар в декларації

29 Грудня 2009 09:38
На українсько-польському пункті пропуску «Ягодин-Зосін» Любомльського району митники затримали вантажівку з Німеччини. Водій незаконно перевозив у багажнику контрабанди на 30 тисяч гривень. Вартість незначна, але цікаво, що контрабандист просто забув задекларувати товар після святкування католицького Різдва.
Автомобіль прибув на митницю надвечір із Польщі. Водій – наш співвітчизник спокійно чекав у черзі. Навіть коли митники розпочали перевірку вантажівки – жодного ляку. Під час митного контролю співробітники поста «Ягодин» знайшли прихований товар: рекламна продукція, одяг, жіноче взуття та шини до автомобілів.
Водій автомобіля спокійно пояснив, що забув зазначити товар у митній декларації. Мовляв, усіляке можке дути після святкування Різдва в Європі.
Митники не ймуть віри казкам контрабандиста. Вони конфіскували незаконно ввезений до України товар. Склали протокол про порушення митних правил, керуючись статтею про «дії, спрямовані на переміщення товарів через митний кордон України з приховуванням від митного контролю».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Юка Показати IP 29 Грудня 2009 13:59
з ким не буває, але до роботи треба ставитися однозначно серйозніше і перед тим як вирушати у путь, як кажуть "сім раз відмір" і перевір

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus