USD 40.80 41.20
  • USD 40.80 41.20
  • EUR 40.80 41.40
  • PLN 10.22 10.48

Удар по Кривому Рогу: загинуло 4 людей, понад 40 – постраждали

13 Березня 2024 08:57
У Кривому Розі у лікарні померла жінка, таким чином кількість загиблих від російського ракетного удару зросла до 4.

Про це повідомив голова Ради оборони Кривого Рогу Олександр Вілкул.

«На жаль, внаслідок ворожої ракетної атаки в лікарні померла 47-річна жінка. Травми були не сумісні з життям. Співчуття рідним та близьким. В лікарні ще 6 «важких», в тому числі 2 діточок. Лікарі боряться за їх життя», – написав він.

У медзакладах залишаються 20 постраждалих через ворожий ракетний удар. Четверо дорослих та двоє дітей – у важкому стані, повідомив начальник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак.

«Вночі у лікарні померла жінка, поранена через атаку на Кривий Ріг. Загалом загинули четверо людей. Постраждали – 43. З них, за уточненими даними, 12 дітей. У медзакладах залишаються 20 постраждалих. Четверо дорослих та двоє дітей – «важкі», – уточнив він.

Читати ще: Будемо завдавати РФ втрати у відповідь: Зеленський про удар по Кривому Рогу

У місті пошкоджені близько 20 багатоповерхівок, по 2 садочки та школи, підприємство, адмінбудівля, магазин, склад. Понівечені авто.

У місті розгорнуті «пункти незламності», оперативні штаби, працюють благодійники, до яких можна звернутися по будматеріали та гуманітарку.

Як повідомлялося, найменшими постраждалим від російського терору є 2-місячний хлопчик та 11-місячна дівчинка.

Ввечері 12 березня російські війська здійснили ракетну атаку на Кривий Ріг. Було щонайменше три влучання, зокрема пряме в дев'ятиповерховий будинок та у дах п'ятиповерхівки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus