USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.87

Голова міграційної служби України розлучився, аби одружитися із «дівчиною з собакою з Уханя»

7 Вересня 2020 15:21
Голова Державної міграційної служби України Максим Соколюк оголосив про роман з Анастасією Зінченко. Дівчина під час спалаху коронавірусу в лютому відмовилась від евакуації з Уханя без свого пса.

У соцмережі 43-річний голова міграційної служби Максим Соколюк опублікував зворушливий допис, яким оголосив про роман з Анастасією Зінченко. На публічне зізнання він наважився у день свого народження, пише 24 канал.

Соколюк пригадав, що їхнє знайомство відбулось 2 лютого 2020 року з телефонного дзвінка. Як голова міграційної служби він особисто поцікавився, чому українку не евакуювали з Уханя літаком разом з іншими співвітчизниками. Причиною стала відмова Анастасії залишити собаку, яку не могли вивезти з країни через відсутність спеціальних документів.

Допомога у вирішенні проблем та планування повернення додому в Україну перейшли з часом в особисте спілкування. Багато спільного, однакові погляди на життя та ставлення до подій, – прокоментував Соколюк зародження стосунків.

Наприкінці квітня вони зустрілись. Чиновник вручив дівчині лист, у якому висловив всі свої почуття. Вже за три тижні після повернення Анастасії в Україну Максим Соколюк запропонував їй жити разом у Києві. Ще у травні закохані заручились.

«Ми разом не розуміємо, що це було, як так відбулося та зірки зійшлися на небі, але це кохання, і ми щасливі», – наголосив голова міграційної служби.
Уважні користувачі зауважили, що до знайомства з Анастасією Зінченко Соколюк був одружений. Однак він встиг заявити, що в квітні подав документи на розлучення, а з серпня – холостяк. Поміж іншим, різниця у віці чиновника з новою обраницею 20 років.

Водночас, як повідомляє Страна.ua, Максим Соколюк був 19 років одружений з киянкою Юлією. У пари двоє дітей син Денис (14 років) і дочка Дарина (17 років). Хлопчик займається плаванням, а дівчинка акторською майстерністю і навіть вже знімається в кіно.

А у Юлії на сторінці в соціальній мережі Facebook з’явився дуже красномовний статус: «Для того, щоб отримати ніж у спину, потрібно всього лише комусь цілком довіритися».

У виданні поцікавились у неї, яка історія з розлученням за її версією. Жінка відповіла, що не хоче ніякої галасу: «Я не публічна людина і мені не дуже приємно це обговорювати, якщо він захотів це оприлюднити, то це його справа. Ситуація дуже особиста для мене і моїх дітей». Вона підтвердила, що ініціатором розлучення був чоловік.

До речі, вчора Максим Соколюк і його син Денис відзначали день народження. У них він припадає на одне і те ж число.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 20
Михайлович Показати IP 7 Вересня 2020 15:57
Дуже негативний приклад для наслідування.
777 Показати IP 7 Вересня 2020 17:17
Мы вместе сделали ремонт на кухне... Щас зарыдаю.так трогательно. А двое детей.то такое....
Дмитро Показати IP 7 Вересня 2020 17:18
До 1991 року такий поступок вважали "аморалкою" і викидали на смітник. А нині цим пишаються. Проміняв сімю з двома малолітніми дітьми
Анонім Показати IP 7 Вересня 2020 18:30
Только осознав глубину этого поступка украинского чиновника - осознаешь свою собственную ничтожность. Оставить опостылевшую семью ради проститутки из Китая - чем вам не роман Толстого?! Прощение, очищение украденным баблом и перерождение в любящую жену, изменяющую крайне редко. А я смог бы так?! Нет. Ничтожество, я не могу переступить через глупые догмы. А он смог. Плюс - выставить это все на обозрение. Написать целый роман. Рассказать всем, что разводишься. Говорят, мужчины иногда думают членом. Украинские чиновники умеют даже жопой. Еще раз напомню, кто забыл - эту курицу вытягивали из Китая, в благодарность курица написала мерзостей и грязи, когда люди начали протестовать против избиений радикалами. Трудилась в Ухане «в танцах го-го».
777 до Анонім Показати IP 7 Вересня 2020 19:29
и добавить нечего....
Андрій до Анонім Показати IP 9 Вересня 2020 09:17
Хоч відмітьте, що це слова Шарія.
Коханка Показати IP 7 Вересня 2020 19:47
Брєд... Як робив дітей з першою, то не було спільних поглядів. Хотілось би побачити їх: їй 45, а йому 65 (файна пара)
Мдааа Показати IP 7 Вересня 2020 22:35
Добре хоч не з собакою роман закрутив)
Олександр Показати IP 8 Вересня 2020 09:02
Перше,що треба зробити,зняти з посади цю людину за такий приклад слабкості та втечі,за розбиту сім'ю взагалі мовчу
Андрій Показати IP 8 Вересня 2020 09:33
Після #аналтабу - це добра новина ... пагано лиш, шо вони хоч як, а на роботі ... не над тим працюють ... потрібна гарна мітла їм уже.
Андрей Показати IP 8 Вересня 2020 11:05
Така собі дама з собачкою.кому вірус,кому содержанка
Тетяна Показати IP 8 Вересня 2020 12:09
А що у Кітаї кремінальну справу не відкрили за підробку документів для собаки(про яку писали смі) для цієї пані....,хоч такі люди за спіною....
Анонім Показати IP 8 Вересня 2020 16:00
Знайшли про що писати.
ДонЖуан Показати IP 8 Вересня 2020 17:57
Тепер будуть разом в Китаї танцювати гопака і труляля
Люда Показати IP 9 Вересня 2020 00:12
На чужому горі щастя не побудуєш!
Брехун Показати IP 9 Вересня 2020 05:28
Співчуття першій дружині, розумна жінка і буде дурепою якщо вибачить через 5-10р., а у владу йдуть всі такі, без моралі, які за гроші і самі будуть в борделях танцювати, не кажучи про інше (візьміть за приклад ляшка).
янеробот до Брехун Показати IP 16 Лютого 2021 09:04
а я їй не співчуваю - я її вітаю! Вітаю що вчасно позбавилась зрадника. У неї все життя попереду!
Людмила Показати IP 9 Вересня 2020 13:29
Аж читати огидно. Собачка собачкою, а те що чоловік одружений і має двох дітей, то їй начхати....
Іван Показати IP 9 Вересня 2020 15:27
Поміняв дружину і дітей
Лєночка Показати IP 21 Лютого 2021 17:36
Глупа дівка і мерзтник. Мені здається, вони - ідеальна пара. Бажаю лише Юлії нарешті зустріти гідного чоловіка, а не гімно в піджаку.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus