USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Український освітній проєкт переміг у міжнародному хакатоні з протидії коронавірусу

5 Травня 2020 15:19
У загальноєвропейському онлайн-хакатоні #EUvsVirus перемогла українська команда розробників, яка представила проєкт дистанційної освіти.

Про це повідомила пресслужба Міністерства цифрової трансформації, пише Бабель.

Хакатон був організований Єврокомісією спільно з 30 європейськими організаторами. У ньому взяли участь 22 600 учасників з 39 країн світу (316 команд з України).

Команди подавали інноваційні рішення, спрямовані на протидію коронавірусу для шести різних сфер: здоровʼя та життя, збереження бізнесу, віддалена робота і освіта, соціальна і політична згуртованість, цифрові фінанси, відкритий напрямок для конкретних проблем, визначених учасниками.

У третій сфері і перемогла українська команда. Вона представила проєкт The Village – Where The World Is Your Classroom (Село, де світ твій навчальний клас). Його суть – обʼєднати батьків, однолітків та викладачів в «села» і мати можливість спільно вчитися на принципах спільної економіки.

Проєкт розробили спільно з учасниками із Швейцарії, США та Індії. Він вже отримав €3000. Всього українські команди подали 50 ідей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus