USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Українці платять великі суми за невикористаний газ, – Дубінський

12 Лютого 2017 12:03
Через втрати газу в будинках та зношених системах електропостачання українці недоотримують оплачені понад 11 млрд кубометрів газу з 18,6 млрд, що поставляються для потреб ЖКГ. Відтак, враховуючи ці факти, чесні тарифи на блакитне паливо мали б бути утричі нижчими.

Про це у Фейсбук написав редактор програми «Гроші», креативний продюсер департаменту журналістських розслідувань 1+1 Олександр Дубінський.

Так, Олександр Дубинський зазначив, що в Україні системи теплопостачання зношені. Як результат, в них втрачається близько 2,5 млрд кубометрів газу. Крім того, за його словами втрати у будинках становлять близько 9 млрд кубометрів.

«Таким чином, люди оплачують, але не отримують понад 11 млрд кубометрів газу з 18,6 млрд, що поставляються для потреб ЖКГ», - пояснив він.

Журналіст наголосив, що тарифи за реально спожитий газ повинні були б бути утричі меншими.

«А так всі ці втрати - які точно знає тільки «реформований» Нафтогаз - основа для прибутків Коболєва (голова правління НАК «Нафтогаз України» Андрій Коболєв, - ред.). Найефективніший газовий менеджер сучасності», - іронічно назвав Дубінський Коболєва.

До слова, раніше повідомлялося, що в Україні за рік подорожчали майже вдвічі гаряча вода і опалення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
дідо Показати IP 12 Лютого 2017 12:39
Абсурд . Хто заважає поставити тепловий лічильник на будинок,підїзд чи квартиру? і платити тільки за спожите тепло. У своїх проблемах знову звинувачують когось.
Анонім до дідо Показати IP 12 Лютого 2017 14:50
пошевели сірою речовиною. тепловтрати закладають в тариф. при чому тут лічильник ?
дідо до Анонім Показати IP 12 Лютого 2017 16:08
Стандартні тепловтрати закладають в тариф, а не диряві труби та обігрів тротуарів. Тепловий лічильник зменшує оплати майже вдвічі. Утемплення стін та вікна до 30%. Вчися економити, а не скиглити про копійчані тарифи,яких ніколи не було і не буде.
Анонім до дідо Показати IP 12 Лютого 2017 21:38
пояснюю для особливо обдарованих. постачальник тепла порахував, скільки в нього витрат і скільки одержав за послуги. вирішив, що замало, тому підняв тариф. і йому по-барабану, асфальт він гріє чи будинки споживачів.
Сераховичі Показати IP 12 Лютого 2017 13:23
Все .що пише Дубинський навіть ми в селі знаємо! Але владі простіше списувати на старі та зношені системи,-єдине що не дуже звинувачують "папєрєдніков"- бо самі ще гірші від них.
дідо до Сераховичі Показати IP 12 Лютого 2017 13:58
Якраз твої януковічі та тімашєнки довели країну до цього стану.
Анонім до дідо Показати IP 12 Лютого 2017 14:54
до такого стану країну довели комуняки і олігархи за мовчазної згоди людей, які голосували на виборах за гречку, систематично розкормлювали корупційну систему, даючи хабарі скрізь і всюди замість вирішення проблем законним способом

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus