USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

«Укрпошта» втричі збільшила ліміти на видачу готівки

7 Травня 2021 11:39
З 5 травня «Укрпошта» збільшила ліміти на видачу готівки втричі – ліміт видачі готівки з платіжної картки через POS-термінал тепер становить від 50 грн до 15 тис грн за одну операцію.

Про це повідомляє пресслужба компанії, передає Економічна правда.

Зазначається, що зняття готівки з карток безкоштовне, проте комісію за зняття може знімати банк-емітент.

««Укрпошта» входить в топ-7 компаній-екваєрів за кількістю POS-терміналів. На відміну від решти з цього списку, а це банки, POS-термінали Укрпошти розміщені в тому числі у відділеннях в невеликих населених пунктах з чисельністю від 2 тис. осіб, де немає банкоматів.

І термінали «Укрпошти» – чи не єдиний спосіб зняти готівку з картки. В планах компанії на 2021 рік розширення мережі POS-терміналів, в тому числі і для відділень в селах, щоб забезпечити якомога більшу кількість клієнтів доступом до фінансових та поштових послуг», – заявив заступник гендиректора «Укрпошти» з розвитку мережі Дмитро Поліщук.

POS-терміналами обладнані автоматизовані відділення «Укрпошти» – це це 3,2 тис. відділень по всій Україні.

Загалом мережа POS-терміналів «Укрпошти» налічує 5 тисяч одиниць.

«За перший квартал 2021 року послугою зняття готівки через POS-термінали клієнти «Укрпошти» скористалися понад 207 тис разів на загальну суму 287 млн грн», – додали в компанії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus