USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.87

Управління у справах сім’ї, молоді та спорту та ФК «Волинь» не можуть поділити однокімнатну квартиру

12 Листопада 2009 15:40
Волинські депутати перевірять, як живуть футболісти ФК «Волинь» та чи достатньо робочого місця для працівників управління сім’ї, молоді та спорту Волинської ОДА. Начальник управління Микола Зайченко звернувся до членів бюджетної комісії облради з проханням про виділення його установі однокімнатної квартири, яку нині орендує ФК «Волинь», – повідомляє кореспондент «Волинських новин».
На думку Миколи Зайченка, 211 квадратних метрів не достатньо для нормальної роботи 17 працівників управління. А футбольний клуб у орендованому приміщенні влаштував гуртожиток не тільки для членів команди, а й інших спортсменів.
«Там живуть і штангісти, і тренер з легкої атлетики, а у нас 17 чоловік з комп’ютерами працюють», – каже Микола Зайченко.
До слова, ФК «Волинь» уже 15 років орендує один поверх у будинку на вулиці Привокзальній, 13-а, що у Луцьку, в тому ж приміщенні, що й управління. З вересня цього року волинські футболісти почали платити по 30 гривень за квадратний метр. У зв’язку із закінченням терміну оренди правління спортклубу звернулося із проханням продовжити дозвіл на користування приміщенням і встановити плату в розмірі 1 гривня за квадратний метр. Волинські депутати рекомендували підтримати спортклуб і квартиру залишити спортсменам.
А щоб вирішити проблему з нестачею робочої площі управління сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації, головуючий бюджетної комісії губернатор Волині Микола Романюк запропонував депутатам перевірити умови у вищезгаданому приміщенні.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Таня Показати IP 12 Листопада 2009 19:45
Депутати прийняли правильне рішення. ФК"Волині" він потрібніший, хай там проживають спортсмени. В них завжди проблеми з житлом, хоть дехто має де жити.
alex Показати IP 12 Листопада 2009 20:05
Я згідний з твердженням Тані. А питання вирішується дуже просто. В країні криза, скорочення. В уравлінні 17 чоловік на 211 метрів квадратних ( ~ 12м на одного ). Скоротити 2 чоловіки і вільної площі буде більше ( вже ~ 15м )

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus