USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Уряд не підтримав пропозицію волинських нардепів щодо 33 млн на порятунок Шацьких озер

24 Жовтня 2019 14:04
Серед пропозицій від волинських нардепів, які не врахували в уряді – виділення коштів на природоохоронні заклади.

Про це йшлося під час пленарного засідання 25 сесії Волинської обласної ради 24 жовтня.

Під час свого виступу народний депутат Ірина Констанкевич повідомила, що нардепи, делеговані від Волині, наполягають на врахуванні волинської тематики у державному бюджеті на наступний рік. Так, вони висували пропозиції щодо збільшення медичної субвенції у сфері орфанних захворювань, гемодіалізу, цукрового діабету, трансплантології та лікування закордоном. Врахували пропозиції волинських аграріїв про підтримку низки аграрних програм, зокрема щодо здешевлення кредитів для селян, відстоювання національного сільськогосподарського виробника, підтримку кредитів на велику рогату худобу тощо.

Міцно стоять нардепи від Волині і на захисті Шацьких озер. Так, пропонували виділити 33 мільйони гривень з державного бюджету на здійснення природоохоронних заходів на Шацьких озерах. На жаль, уряд не дослухався до пропозиції та не врахував її. Аналогічно уряд не підтримав повною мірою пропозицій щодо молодіжних кредитів. Ірина Констанкевич запевнила, що переговори з урядом і міністерствами будуть категоричними, а позиція волинських нардепів послідовною.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
паСЯ Показати IP 24 Жовтня 2019 14:23
ВСЕ РІВНО ВКРАДУТЬ .
Правильно Показати IP 24 Жовтня 2019 15:12
все одно б ті гроші місцеві чиновники розпиляли собі по кишенях
Волинянин Показати IP 24 Жовтня 2019 20:00
Гроші такі, а може і більші, виділяються на підставі ТЕО, ТЕР, Програми чи Проекту, яким мають передувати обстеження, аналітика, розробка документації, яка разом з кошторисом після відповідних експертиз, погоджень і затверджень є підставою для бюджетного фінансування ! А так - то все кричущий непрофесіоналізм ! Результат очікуваний .

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus