USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

В Англії покарали першого винного в трагедії на стадіоні «Хіллсборо»

14 Травня 2019 07:40
В Англії покараний перший винний в трагедії, яка трапилася 30 років тому – тисняві під час футбольного матчу на стадіоні «Хіллсборо» в Шеффілді.

Про це повідомляє УНІАН з посиланням на BBC.

Колишній офіцер з безпеки на цьому стадіоні і екс-секретар клубу «Шеффілд Уенсдей» Грем Макрелл рішенням суду оштрафований на 6500 фунтів стерлінгів за недотримання норм безпеки під час трагічної події 30-річної давнини.

Футбольний чиновник не зміг забезпечити наявність достатньої кількості турнікетів, щоб запобігти накопиченню великих скупчень людей. Макреллу також необхідно сплатити 5000 фунтів стерлінгів в рахунок судових витрат. 15 квітня 1989 року під час півфінального матчу Кубка Англії між «Ліверпулем» і «Ноттінгемом Форест» в результаті тисняви на одній з трибун загинули 96 уболівальників.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus