USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

В Одеській області тримали в заручниках і катували двох іноземців

13 Квітня 2021 23:16
В Одеській області 13 квітня правоохоронці затримали підозрюваних у викраденні громадянина Греції і його племінника, яких два місяці тримали в заручниках і катували.

Злочинна група вимагала в іноземних громадян гроші та передачу у власність нерухомості, повідомляє OBOZREVATEL.

Після незаконного позбавлення волі, тортур, погроз убивством і психологічного тиску на потерпілих зловмисникам вдалося заволодіти 600 тисячами євро і шістьма квартирами в елітних районах Одеси.

У Міністерстві внутрішніх справ вказали, що злочинна група осіб незаконно позбавила свободи 55-річного громадянина Греції і його 27-річного племінника в лютому 2021 року.

Потерпілих катували праскою, погрожували вогнепальною зброєю, здійснювали фізичний та психологічний тиск. Як наслідок, один з іноземних громадян передав учасникам злочинної групи велику суму грошей і право власності на шість квартир.

Уточнюється, що поліцейські звільнили заручників і затримали двох фігурантів.

«Водночас триває активна фаза реалізації, проводяться слідчі дії, зокрема обшуки. Встановлюється коло всіх осіб, причетних до злочину, їхнім діям буде дано правову оцінку», – підсумувала пресслужба.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Дідо Показати IP 14 Квітня 2021 02:24
Мігранти як завжди скоюють злочини, українці толерантні.
ОДІН. Показати IP 14 Квітня 2021 09:49
Певно с..с туристи.За ДІВОК ТРЕБА ВИСТАВЛЯТИ МОГОРЧ....
Москаль Показати IP 14 Квітня 2021 10:52
В Одессе уже такое было, правосеки, понять, простить и отпустить.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus