USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

В окупованому Енергодарі невідомі підірвали гауляйтера, зрадник у лікарні. Фото

22 Травня 2022 12:43
У тимчасово окупованому Енергодарі вранці невідомі підірвали двері під’їзду, де перебував ставленик окупантів так званий «глава адміністрації» Андрій Шевчик.

Про це повідомив мер Енергодара Дмитро Орлов у Телеграм-каналі.

«Інтернет-ресурсами шириться інформація про вибух, який зранку 22 травня стався в Енергодарі на вулиці Курчатова. Всі обставини події з’ясовуються, але маємо точне підтвердження що під час вибуху отримали поранення самопроголошений голова «народної адміністрації» Шевчик і його охоронці. Вони госпіталізовані до лікарні з травмами різної ступені важкості», – поінформував Орлов.

З його слів, під час вибуху ніхто з мешканців під’їзду не постраждав. Очевидно, чекали саме на колаборанта і вдарили точно та прицільно.

Як пише 24 канал, вибух прогримів у будинку, в якому живе матір колаборанта. Він щоранку приходив до цього будинку, однак сьогоднішній візит «став особливим».

Унаслідок вибуху гауляйтера Шевчика відкинуло на 5 метрів, а на додачу ще й прибило залізними дверима. Окупанти, які були біля під’їзду, настільки сильно злякалися, що почали хаотично стріляти у різні сторони.
Андрій Шевчик зараз у важкому стані в реанімації. Місцеві активісти уже думають, хто зі зрадників буде наступним.

Місто Енергодар на Запоріжжі зараз перебуває під російською окупацією. Однак місцеве населення чинить сильний спротив.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus