USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Обстріл глядачів на «Захід-2017»: льотчики відсторонені від польотів

20 Вересня 2017 11:44
Спеціальна комісія, яка буде розслідувати інцидент, має визначити ступінь вини посадових осіб.

У Росії вже створили спеціально комісію для розслідування інциденту ракетного обстрілу глядачів під час російсько-білоруських навчань "Захід-2017" на полігоні "Лужський" під Санкт-Петербургом, пише "ТСН" з посиланням на "КоммерсантЪ".

Нагадаємо, що на навчаннях «Захід-2017» бойовий вертоліт випадково дав залп по натовпу глядачів. ВІДЕО.

Зазначається, що ця комісія має встановити точні причини інциденту і визначити ступінь винності посадових осіб.

За словами джерел видання, мимовільний пуск ракети міг статися через технічний збій в системі озброєння вертольота: учасники розслідування встановили, що НАР вилетіла без команди пілота відразу ж після включення ним головного вимикача.

Таким чином, для підтвердження або спростування цих даних будуть проведені додаткові експертизи. До цього льотчики, які були задіяні в події, будуть відсторонені від польотів.

У Військовому слідчому управлінні Слідчого комітету РФ, як і у Військовій прокуратурі, коментувати інформацію про інцидент відмовилися. Однак в приватному порядку пояснили, що даних про інцидент до них наразі не надходило.

ЧИТАТИ ЩЕ: РФ ГОТОВА ДО ВІЙСЬКОВОГО ВТРУЧАННЯ В БІЛОРУСІ ТА ВІДПРАЦЮЄ ЯДЕРНУ ЗБРОЮ

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus