USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.75 9.88

В Україні можуть продовжити кінцеві терміни встановлення лічильників газу

17 Лютого 2021 21:24
Верховна Рада ухвалила в першому читанні законопроєкт, яким пропонується продовжити до 1 січня 2023 року кінцеві терміни встановлення індивідуальних лічильників для населення, яке використовує газ для приготування їжі.

Відповідний законопроєкт № 4248-1 «Про внесення змін до Закону України «Про забезпечення комерційного обліку природного газу» (щодо перегляду термінів встановлення споживачам лічильників природного газу)» підтримали 279 народних депутатів, передає Укрінформ.

Законопроєкт пропонує переглянути та продовжити кінцеві терміни встановлення індивідуальних лічильників для населення, яке проживає у квартирах та приватних будинках, у яких природний газ використовується для приготування їжі, до 01.01.2023. Чинна редакція закону передбачає, що кінцевий термін встановлення таких лічильників – 1 січня 2021 року.

Законопроєкт не стосується питань функціонування місцевого самоврядування, прав та інтересів територіальних громад, місцевого та регіонального розвитку, соціально-трудової сфери, прав осіб з інвалідністю, а також сфери наукової та науково-технічної діяльності.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Отакої Показати IP 18 Лютого 2021 07:11
Почалося.І так до безкінечності.Ці газові лоббісти не дадуть нам спокою ніколи.Не ВР,а купка невігласів і шарлатанів.Прикро за виборця,але він цього і хотів...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus