USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

В Україні викрили порностудії, які заробляли мільйон гривень щомісяця

17 Вересня 2020 09:44
У Херсоні вранці 16 вересня викрили дві онлайн-порностудії та розпочали кримінальні провадження за фактами розповсюдження порнографії та створення місць розпусти.

Про це повідомляє пресслужба ГУНП у Херсонській області, пише УНН.

«Троє уродженців Дніпропетровської області організували на двох орендованих квартирах в Херсоні онлайн-порностудії. До участі в зйомках зловмисники залучили понад 20 дівчат віком від 18 до 27 років. Через різні інтернет-сайти «моделі» здійснювали в режимі онлайн відеотрансляції відвертого та порнографічного змісту», – йдеться в повідомленні.

Зазначають, що під час обшуків за адресами веб-студій поліцейські вилучили комп’ютерну техніку, веб-камери, гроші в сумі близько 200 тис. грн та сексуальні іграшки.

«За онлайн відеоконтент порнографічного змісту організатори отримували від відвідувачів сайту чималу грошову винагороду. Заробіток «актрис» був від 40 до 50% від цієї суми. Загалом місячний прибуток веб-студій – близько мільйона гривень», – повідомили в поліції.

Нині триває досудове розслідування у кримінальних провадженнях, розпочатих за ч.3 ст.301 Кримінального кодексу України «ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів» та ч.3 ст.302 ККУ «створення або утримання місць розпусти і звідництво». Вирішується питання про оголошення організаторам порностудій підозри в скоєні цих злочинів та обрання їм запобіжного заходу. Правопорушникам загрожує до 7 років позбавлення волі. Слідчі дії тривають.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus