USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.90

В Єревані стався вибух у торговому центрі: одна людина загинула, 20 поранені. Відео

14 Серпня 2022 14:53
У вірменській столиці на території торгового центру «Сурмалу» пролунав вибух. Після вибуху на території центру зайнялася серйозна пожежа. Внаслідок вибуху загинула людина, двадцять постраждали.

Відео інциденту з’явилися у соцмережах та месенджерах, передає Главком.

За свідченнями очевидців, на території «Сурмалу» вибухають феєрверки. Люди, які живуть поруч із торговим центром, розповіли про потужний вибух, після якого було чутно ще кілька вибухів меншої сили.

За попередніми даними МНС Вірменії, два потужні вибухи з пожежею і обваленням будівлі сталися на складі піротехніки.

У свою чергу директор служби швидкої допомоги Єревана Тагуї Степанян повідомила, що до лікарень доставлені сім постраждалих.

«Це не повні дані, частина постраждалих госпіталізована на наших автомобілях, частина на інших. Повних даних наразі немає», – сказала Степанян.

Одна людина загинула та 20 поранені внаслідок вибуху та пожежі на оптовому ринку «Сурмалу», повідомляє УНН із посиланням на МНС Вірменії.

Згідно з даними рятувальників, великої кількості жертв вдалося уникнути, оскільки в неділю відділи з феєрверками не працюють.

Вибухи не припиняються досі.

Крім того, за даними ЗМІ, обстановка на місці вибухів та пожежі на єреванському ринку «Сурмалу» напружена.

Поліцейські просять шокованих очевидців залишити небезпечну територію. Відбуваються невеликі сутички.

Нагадаємо, що на початку серпня на кордоні між Вірменією та Азербайджану розпочалося чергове загострення через Нагірний Карабах.

У невизнаній країні навіть оголосили часткову мобілізацію.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus