USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.97

Вбрався в Чапліна, а став Гітлером: у соцмережі висміяли перевтілення депутата від БПП

17 Січня 2019 17:10
Народний депутат України від фракції «Блок Петра Порошенка» Олексій Гончаренко, намагаючись виконати свою обіцянку, прийшов на ефір телеканалу «Прямий» 16 січня у костюмі, але не клоуна, а всесвітньо відомого коміка Чарлі Чапліна. Відповідне фото Гончаренко розмістив у Фейсбук.

Натомість деякі користувачі у Фейсбук зауважили, що перевтілення Гончаренка швидше нагадує образ Гітлера.

«Чоловік сказав чоловік зробив. Було багато повідомлень від вас в стилі «коли одягнеш костюм клоуна?» Знаєте, якщо це допоможе Україні, я готовий ходити в костюмі клоуна хоч все життя. Але важливо розуміти, що політика – це не шоу-біз і не сцена. У шоубізі як? У тебе невдалий виступ, ти знизав плечима і, максимум, що робиш – повертаєш глядачам гроші за квиток. У політиці все абсолютно інакше. Політика – це відповідальність за країну і за тих, хто тут живе. Якщо ти допускаєш помилку, у багатьох випадках вона може стати фатальною для когось.

Тому ви, звичайно ж, посмійтеся і напишіть коментар: Гончаренко – клоун! Однак, сподіваюся, що вас це змусить хоч трохи подумати і не піддаватися на дурні провокації», – зазначив нардеп у соцмережі.

Більшість користувачів соцмережі розкритикувала Гончаренка, мовляв, Чарлі Чаплін ніколи клоуном не був, а нардеп вкотре осоромився, не дотримавшись свого слова.



Нагадаємо, наприкінці грудня 2018 року нардеп Гончаренко заявив, що прийде на телеефір у костюмі клоуна, якщо лідер студії «Квартал 95» Володимир Зеленський вирішить брати участь у президентських виборах. У новорічну ніч в ефірі телеканалу «1+1» Зеленський заявив, що висуне свою кандидатуру на посаду президента.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Герцог Померанський. Показати IP 17 Січня 2019 19:19
Молодець, Олекс1й! Сказав- виконав ! А те, що чи клоун був Чапл1н чи Г1тлер- тоб1 повинно бути до одного м1сця. Дурн1 у нас були завжди, а ось пунктуальних людей - брак! Ляпать язиком- вс1 гаразд1 !
ODESSA.V.I.P. Показати IP 19 Січня 2019 19:13
МЫ ,в ОДЕССЕ ГОРОДЕ-ГЕРОЕ знаем его как за ПЕДРИЛА или по простому - Г...НДОН , конкретный !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus