USD 39.80 40.20
  • USD 39.80 40.20
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.86 10.00

Вечір неочікуваних дуетів та максимального драйву: «Фіолет» запрошує лучан на презентацію збірки «Стежка»

2 Лютого 2022 08:00
Гурт «Фіолет» знову приїздить до Луцька. Востаннє колектив був тут повним складом місті ще у 2019 році. Виступ не міг не запам‘ятатись: лідер гурту Сергій Мартинюк провалився під сцену просто під час виконання пісні.

З того часу в гурті з‘явилась бек-вокалістка і долучилося два музиканти з Луцька. Протягом останнього року «Фіолет» випустив новий альбом та підірвав тренди ТікТок. І вже 10 лютого гурт повертається до рідного Луцька з презентацією збірки «Стежка» в «Гармидер Angar Stage».
Як обіцяють самі музиканти, це буде вечір неочікуваних дуетів, запрошених зірок і максимального драйву!

«Бібліотека», «Романтика», «КБК», «Кохана»... – найпопулярніші хіти і, звісно, абсолютно нові пісні чекають на шанувальників творчості гурту.
Квитки можна придбати за посиланням: https://widget.concert.ua/uk/pingpong/booking/fiolet-lutsk/

* розрахуватись можна карткою єПідтримка

** захід відбудеться з дотриманням усіх карантинних норм

Читати ще: Про Макса Барскіх, втечу від «мєнтів», 15-річчя «Бандерштату»: у рідному Луцьку виступив гурт «Фіолет»

До слова, перед концертом відбудеться презентація нового роману Сергія Мартинюка, який має назву «Король дощу». Захід відбудеться у Волинській державній обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Олени Пчілки (Луцьк, вул. Шопена, 11), початок о 16:00.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
1234 Показати IP 2 Лютого 2022 08:58
ВЕЛЬМЕШАНОВНА влада, зверніть увагу на статистику захворюваності, і відмініть всі масові заходи! А свою «зЄ підтримку» направте на книги та ліки, а то з таким підходом хвороба в Україні не буде подолана ніколи.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus