USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Від пивовара до радника голови Волинської ОДА: кар’єра Еміля Мікаїлова

30 Квітня 2020 19:22
Еміль Мікаїлов – радник голови Волинської ОДА. Відомо, що родом він з Баку, проживав на Луганщині та варив пиво.

У 2016 році чоловік просив державу побудувати йому житло як вимушеному переселенцю з Луганська. Проте у 2017 році справи в нього, схоже, пішли вгору. Еміль Мікаїлов купує квартиру в новобудові у Києві. А в 2019 році – новеньку Toyota Camry, гібрид 2019 року випуску, що коштує понад мільйон гривень.

Про це йдеться в сюжеті телеканалу «Аверс».

Незважаючи на те, що його прожитковий рівень значно перевищує середній і потребує чималеньких затрат, на Волинь він приїхав працювати безплатно.

Пан Мікаїлов числиться у Волинській ОДА радником голови облдержадміністрації на громадських засадах. Але його робоче місце чомусь облаштовано у кабінеті чарівної заступниці губернатора Тетяни Щербак, яка, до слова, незаміжня, але розповідає журналістам, що її серце уже зайняте.

ЧИТАЙТЕ ЩЕ: Заступниця голови Волинської ОДА безпідставно розпорядилася землею рекреаційного призначення

Аби щось порадити голові адміністрації, пану Емілю треба спуститися з кабінету Тетяни Щербак на шостому поверсі на другий поверх. Між тим, у місцевих Telegram-каналах уже встигли посмакувати свіжими плітками й оголосили Еміля Вахідовича та Тетяну Василівну парою. І тут стає зрозуміло, чому пан Еміль приїхав з Києва на Волинь працювати безплатно.

«Є багато питань, з яких голові адміністрації потрібна моя допомога, – запевняє він. – Я не є держслужбовцем, мені не треба на восьму ранку приходити на роботу. Нічого руками не роблю. Запитали – я відповів. Я займаюся більше аналітичною роботою і працюю з документами».

Зазначимо: попри те, що Еміль Мікаїлов позиціонує себе як бізнесмен, жодного бізнесу, зареєстрованого на нього, ми не знайшли, окрім ТОВ «Сватівське пиво», яке збанкрутувало.

До слова, «Сватівське пиво» фігурує у кредитному провадженні. З судових документів зрозуміло, що йдеться про неповернену позику на суму в півтора мільйона гривень, яку взяло підприємство. Коли банк кинувся повертати гроші, то виявилося, що «Сватівське пиво» – банкрут.

Як і Тетяна Щербак, на деякий час пан Еміль зробив собі, так би мовити, канікули, тобто ніде не працював.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 18
Мирон Показати IP 30 Квітня 2020 20:31
І як ми, українці, докотились до такого, шарикови рулять.
Валентина до Мирон Показати IP 30 Квітня 2020 23:43
Ну, вам же все "молоду кров" подавай ... то тепер насолоджуйтесь результатом свого вибору)
Мартин Боруля до Мирон Показати IP 1 Травня 2020 11:26
бачили очі що купували? Їжте аж повилазьте
Тато Васі Показати IP 30 Квітня 2020 20:46
Скільки ще мусорских рило буде керувати на Волині? Пережили аж двох хенералів,дивись може цей сам зригне. Думаю скоро небуде ні тих ні тих а в хаті прокурора зміниться власник.
123 Показати IP 30 Квітня 2020 21:02
Це не радник, а смотрящий. До чого ми дожилися......
санітар до 123 Показати IP 1 Травня 2020 07:54
Це не радник, не смотрящий, а просто людина з смітника. Дешевий чувак. Всі вони одного дня поїдуть з Волині під голосний гавкіт бродячих собак.
лучанин Показати IP 30 Квітня 2020 21:13
З такими керовніками-мудрагелами ми волиняни приречені.Потрібно чім скоріш щось робити.Адже маємо п"ять народних депутатів і цілих 64 депутата обласної ради,які мають повне право вимагати від президента відставки голови обласної адміністрації і призначити волинянина.Інакше_рутина!Погуляйко зарекомендував себе,як бездарний керівник,якому Волинь,як мертвому припарка.
Волинянин Показати IP 30 Квітня 2020 23:58
Панове журналісти ! Зробіть, будь-ласка, підбірку статей про попередніх голів ОДА, заступників голів ОДА. Зробіть з ними інтерв'ю. Нехай і волиняни висловлять свою думку про тих, хто працював раніше . Щоби оті заїзджі тимчасовики хоча би по діагоналі проглянули їхні біографії, порівняли, свій вклад у розвиток Волині і вклад тих, хто працював перед ними . Нехай ознайомляться, хто були, ким були , що конкретно зробили і які оцінки їхній діяльності виставили волиняни. І нехай порівняють себе з ними. Ніколи хтось чужий не буде переживати за долю Волині більше, ніж я і любити мою Волинь більше за мене .Нам тут жити і нам далеко не байдуже, яка доля чекає на Волинь після їхніх праведних і, напевно, скажу м'ягко, в більшості не тільки праведних трудів ! Бо ведуть вони себе так, шо ніби починаючи від них пишеться історія Волині, ніби то вони спущені з небес із місією ощасливити благодаттю Волинь. А судячи по перших кроках - то кроки слона в посудній крамниці . А по тому, що вони натворять. що вони по собі залишать будуть складати думку про про Волинь в цілому. Червоніти від сорому за їхні діяння будуть волиняни ! З них же не спитаєш - осінню їх вже не буде .Тільки волинська громада з допомогою засобів масової інформації може наставити їх на путь істинний !
Іван Показати IP 1 Травня 2020 06:33
Мент перетворює область у відстійник, в "кадрову яму" для волоцюг, блатних, жебраків і повій. А де громадськість? Де громадянське суспільство? Готується до відновлення торгівлі на базарах? Чому замовк депутатський корпус, принишкла Вахович?
Отакої Показати IP 1 Травня 2020 07:06
Так волиняки вибрали цю владу,до кого претензії,незрозуміло.Ну можете ще зайнятись самолінчуванням.Успіхів.
коля Показати IP 1 Травня 2020 09:10
я теж так хочу , візьміть мене !!!!!!!!!!
Їван з Гнідави Показати IP 1 Травня 2020 10:48
Я уїю ! Ментально чужі люди ! Купіть тому раднику піджак і галстук на Варшавці ! І ту пані заставте не приходити на роботу в брезентових штанах портових грузчиків ! А ми ше їхніх тату не бачили ! Ото дійсно волиняни вам кара божа за бездумно вкинуті в урну бюлетені ! Бачили очі шо вибирали, а тепер їжте аж повилізайте !
Тт Показати IP 1 Травня 2020 14:21
Влада – «дзеркало народу»? Владу ж ніби народ і вибирає, вірно? Значить такої влади і заслуговуємо, яку обрали…
лучанин до Тт Показати IP 1 Травня 2020 16:18
Цю владу,якраз призначають!!! Голву адміністрації призначає президент,а голова всіх інших:заступників,начальників відділів,департаментів і навіть прибиральниць.Зрозуміло?
ТТха до лучанин Показати IP 1 Травня 2020 19:28
А того хто призначив цю владу, хто вибрав? Президента хто вибрав? Хіба не полішуки-волиняки.
Дідо Показати IP 2 Травня 2020 10:52
Українському стаду дали чергового пастуха. Чергового Мікаеля.
ЯлюблюВолинь Показати IP 3 Травня 2020 09:13
Із "чарівністю" Тетяни Щербак явно переборщили)))...
ЯлюблюВолинь Показати IP 3 Травня 2020 09:26
Взагалі то керівники департаментів, управлінь і відділів, як юридичних осіб, призначаються на посади за результатами конкурсного відбору... А от уже як проходять ці конкурси - це вже інша історія...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus