USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Від Савченка «по шиї» отримали два керівники та апарат ОДА

17 Квітня 2018 19:19
Голова Волинської ОДА Олександр Савченко пригрозив звільненням головному екологу та звинуватив підлеглих у бездіяльності щодо корупції в земельній галузі щодо розробки стратегії розвитку Волині.

Про це йшлося під час оперативної наради 17 квітня.

Олександр Савченко висловив недовіру черговому керівнику апарату ОДА. Цього разу йдеться про провал створення стратегії розвитку регіону «2020» та незадовільну роботу начальника управління розвитку, інвестицій та європейської інтеграції Юрія Кресака.
«Я не задоволений роботою апарату ОДА, бо даю доручення, але жодного виконання не бачу. На сесії облради ми побачили, що проект стратегії розвитку Волині незадовільний, його зняли з розгляду. Тоді було доручення його негайно доопрацювати і вивісити на офіційному сайті ОДА для ознайомлення.

Пан Кресак, вашу роботу визнаю незадовільною. Я буду вживати кроки – перевірю вас, управління. Вас бачу постійно в коридорах, а роботи немає. Я досі не маю повного переліку програм стратегії, інформації про те, які ухвалені, які ні, для яких є кошти, для яких потрібно ще шукати фінансування», - дорікнув Савченко.
Та додав, що аналогічна ситуація і в департаменті транспорту та інфраструктури, мовляв, досі невідомо, які в регіоні автошляхи ремонтуються, за що, де достатньо фінансування, де ще потрібно рішення сесії облради.

Скаржився Олександр Савченко й на бездіяльність підлеглих, мовляв, він не бачив від них жодного реального звернення в прокуратуру через корупцію у земельній галузі.

«Є велика проблема – це виділення землі учасникам АТО. Я бачу, що окремі люди набирають багато землі, їй у цьому сприяють певні сільські голови, а тоді вони кажуть, що половину готові дати АТОвцям, але з умовою, що іншу частину їм дадуть у довічне користування. Ми вже працюємо місяць, проте жодного серйозного звернення у правоохоронні органи я не бачив», - каже голова ОДА.

«На горіхи» отримав начальник управління екології та природних ресурсів ОДА Дмитро Новохатський, якому Савченко пригрозив звільненням через три дні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
ТТ Показати IP 17 Квітня 2018 22:00
Савченка поставила людина з найнижчим рейтингом серед політиків. І Савченко буде вірний тому,- хто ЙОГО поставив, - точно не народу Волині!
ВВ до ТТ Показати IP 17 Квітня 2018 23:04
Ну якби нарід ставив, тоді б і питали, а так... Устрій в нас такий, то чого зайве писати аби нагнітати...
Кіт Показати IP 17 Квітня 2018 22:55
Молодець, Савченко, зразу розібрався, хто трутень, того Мирку з Кресаком поганою мітлою треба гнати, одна демагогія.
Лучанка Показати IP 18 Квітня 2018 08:13
Хай ще перевірить управління культури там клрупія зашкалює.Чи потрібно виділяти по 200 тисяч на фінансування 15 бібліотек в Луцьку,де нема відвідвідучів,а сидять одні бібліотекарі.А заробітна плата і чимала за читпчів в них,яких нема. І, що це за непрозорий облік грошових коштів за платні послуги,які записують на бумажках,які видала дирекція бібліотеки,що дирекція бібліотеки , видає фінансові документи строгої звітності-це просто жах,що такий облік готівки в бюджетних установах.Адмінвітрація бібліотек сама видає закони,а не Міністерство фігансів.
Ковельчанин Показати IP 18 Квітня 2018 10:08
Треба ще провірити Лікарні!!! Що це за благодійні допомоги на ЧБО "Сприяння розвитку охорони здоров'я населення"! Чому за все в лікарнях платиться через благодійну допомогу... Хай виставляють рахунки лікарні, в яких чітко прописують за що платиться (за операцію, медикаменти, наркоз і т.д.), тоді кошти будуть іти на потреби лікарні, а не ясно куда люди платять величезні гроші...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus